Murat Kızılsaç, Anex’in Almanya hedefini açıkladı

Murat Kızılsaç, Anex’in Almanya hedefini açıkladı
Thomas Cook'un iflasının ardından bu şirketin Almanya'daki markalarını satın alan Anex Tour, Almanya ve Avusturya'dan 250 acenteyi Antalya'da ağırladı.

Anex Tour, Antalya'daki oteli Selectum Luxury Resort’te Almanya ve Avusturya'dan getirdiği 250 acentenin yetkilisini ağırladı. 'Red Carpet Night 2020–Spirit of Destinations' gecesinde, 2020 yaz sezonu ile ilgili planlamalarını katılımcılarla paylaştı. Düzenlenen geceye Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu, Anex Tour Avrupa ve Orex Travel Genel Müdürü Murat Kızılsaç ve Hüseyin Baraner ile Almanya ve Avusturya'dan gelen acenteler katıldı.

red_carpet1

42 ülkeye paket tur satışı yapıyor

Anex Tour Avrupa ve Orex Travel Genel Müdürü Murat Kızılsaç, düzenledikleri gecede 2020 yaz sezonu için planlarını katılımcılar ile paylaştıklarını belirterek, ''2020 sezonundaki artan kapasitesi ile dünyanın lider tur operatörleri arasına giren Anex Tour, 2021 sezonuna da kapasitesini önemli ölçüde artırmayı hedefliyor. Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, İspanya, Mısır,Tunus, Dominik Cumhuriyeti, Meksika ve Küba gibi 42 ülkenin birçok bölgesine Anex Tour paket tur satışları yapıyor'' dedi.

red_carpet

2020 Türkiye hedefi 350 bin

Neckermann, Öger ve Bucher markalarının bünyelerine katılması ile Almanya ve Avusturya'nın her noktasından paket tur satışlarını arttırdıklarını beliren Murat Kızılsaç, bunun Türkiye turizmi açısından da bir kazanç olacağını kaydetti. Kızılsaç, sadece Türkiye için 2020 yaz hedeflerini 350 bin turist olarak belirlediklerini ifade etti.



Bu Haber 04.02.2020 - 12:08:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.