Murat Güleryüz TÜRSAB Asya BTK başkanlığına aday

Murat Güleryüz TÜRSAB Asya BTK başkanlığına aday

Murat Güleryüz TÜRSAB Asya bölge temsil kurulu başkanlığına aday olduğunu duyurdu.


TÜRSAB Asya Bölge Temsil Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Güleryüz TÜRSAB Asya Bölge Temsil Kurulu başkan adayı olduğunu açıkladı.  Güleryüz, adaylığını “Bölgemize katma değer sağlamak projeleri olan bölge acentalarımıza dokunan yapılamayanlar için uğraşan “Ben değil biz olma anlayışında bir yönetim için adaylığımı açıklıyorum” mottosu ile duyurdu.

TÜRSAB Asya BTK Başkan Adayı Murat Güleryüz, göreve talip olma nedenlerini ve projelerini şu ifadelerle açıkladı;

“Çok geniş ve potansiyeli çok yüksek bir bölgemiz var. Bir ucu Tuzla’ya, diğer ucu Şile’ye uzanan bu potansiyeli acentalarımızın lehine çevirebilmek ve onlara katma değer sağlamak için hazırladığımız projelerimizden bazıları şöyledir;

“Bölgesel çalışmalarımızı acentalarımızla birlikte başaracağız”

Turizm haftaları, turizm günleri düzenleyeceğiz. Çok büyük bir bölge olan Asya bölgesinde ilçe ilçe turizm günleri düzenleyecek ve bu günlerde halkımızla acentalarımızı buluşturacağız. İstanbul’un sadece Avrupa yakasından ibaret olmadığını bizim bölgemizin de büyük potansiyeli olduğunu tüm Anadolu’daki acentalarımıza anlatmak için bilgilendirme gezileri düzenleyeceğiz ve onlara bölgemizi tanıtmak için çalışacağız. Yapacağımız bölgesel çalışmalarımızda projelerimizde mutlaka o bölgemizde bulunan acentalarımızdan grup oluşturup projede beraber çalışacağız.

“Üniversiteler ile ortak çalışmalar yaparak, sektörün gelişimine katkı sağlayacağız”

Bölgemizde yaşadığımız sorunları masaya yatıracağız ve üyelerimizle birlikte her ay birini belirleyip işin profesyonellerinin de olduğu eğitim toplantıları düzenleyeceğiz. Bu sayede, acantalarımıza katkı sağlayacağız. Bölgemizdeki tüm üniversitelerle ortak çalışmalar yapacağız, bu sayede turizme ve acentalarımıza fayda sağlayacak şekilde dönüşler almayı sağlayacağız. Örneğin, stajyer eleman desteği eğitim sempozyumları gibi.  

“Bölge belediyelerimizi acentalarımızla bir araya getireceğiz”

Bölgemizdeki tüm belediyelerimizi acentalarımız ile daha bütünleşmiş ve iş birliğinde çalışmaları için bir araya getireceğiz. Ayrıca bu belediyeler ve kamu kuruluşları ile seyahat acentalarının varlığını ve önemini anlatan seyahat ve organizasyon için TÜRSAB’a bağlı acentalar ile çalışmaları gerektiğini anlatmak için çalışacağız. Bölgemizin Türkiye turizmindeki yerini ve potansiyelini ortaya çıkarmak için gerekli atılım ve çalışmaları yapıp bölge acentalarımıza katma değer sağlayacağız. İnanç turizmi için bölgemizdeki potansiyeli ortaya çıkarmaya yönelik gerekli girişimlerde bulunacağız.

“Kaçak acentacılığa son vermek için turizm ihbar hattını kuracağız”

Turizm ihbar hattı kuracağız bölgemizde haksız ve kaçak acentacılık yapılmasını önlemek ve üyelerimizin hakkını kollamak için çalışacağız.

“Bölgemizde turizm çeşitliliğini artırarak potansiyelimizin üzerine çıkacağız”

Bölgemizdeki tüm hastaneler ile bölge acentalarımızdan sağlık turizmi yapan acentalarımızı bir araya getireceğiz ve yaşadıkları sorunları ortak toplantılar yaparak çözmek için çalışacağız. Bölgemizdeki tüm otellerle ortak toplantılar yapıp bölge acentalarımızın yararına olacak girişimler için çalışacağız. Bölgemizdeki tarihi ve bilinir olan hatta atıl kalan yerleri turizme ve bölge acentalarımıza kazandırmak için gerekli girişimlerde bulunacağız, bu eserleri bölgemize kazandıracağız. Bölgemizdeki tüm restoranlar ile ortak toplantılar yapıp tur yapan acentalarımızın faydalanması için çalışacağız. Geniş alana sahip olan bölgemizin belirli yerlerinde festivaller düzenlemek için çalışmalar yapacağız. Bölgemizde fuarlar yapılması için gerekli çalışmaları yapacağız.”



Bu Haber 29.09.2022 - 16:01:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.