Murat Dedeman'ın ölümüyle ilgili ilginç iddia

Murat Dedeman'ın ölümüyle ilgili ilginç iddia

25 Temmuz'da hayatını kaybeden Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın ölüm nedeniyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.


Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, Murat Dedeman'ın ölümüyle ilgili olarak bir eczacıdan mektup aldığını yazdı. Mehmet Şapçı isimli eczacının Dedeman'ın hastane mikrobundan öldüğünü ileri sürdüğünü belirten Rahmi Turan şunları yazdı:

Hastane mikrobu

''Pazar günü Dedeman Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın ölümünden bahsederken “İyiler erken ölüyor” demiştim.

Bazı ahmaklar bana Murat Dedeman'ın yaşını sordular. Akılları sıra bu ifadenin yanlış olduğunu ileri sürüp bana yüklenecekler!

Murat Dedeman 68 yaşındaydı. Günümüzün şartlarında bu yaş erkendir. Ayrıca ben o yazımda “Genç” demedim “Erken” dedim. Hangi yaşta olursa olsun her ölüm bence erkendir. Murat Dedeman'a bir kez daha rahmet diliyorum.

Merkez İlaç A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Mehmet Şapçı'dan bir mektup aldım. Şapçı, Murat Dedeman'ın “Ölümcül hastane mikrobundan” öldüğünü söylüyor ve şöyle diyor:

“Hastane mikrobuna bağlı ölümler konusunu 10 yıldan beri ısrarlı bir şekilde gündeme getiriyorum. ‘Kral çıplak' diyor ve ilgililere yalvarıyorum. ‘Bu pimi çekilmiş sağlık bombaları' ile ilgilenin. Sorun, ‘merdiven altı' tabir edilen sahte dezenfektanlardadır.

Ülkemizin hastanelerinde ‘sahte dezenfektanların sebep olduğu ‘ölümcül hastane mikrobu' maalesef var!

Ben sağlık bürokrasisinden umudumu kestim ve tüm umudumu Cumhurbaşkanlığı makamına ulaşmaya bağladım. Hastane mikrobunu önleme konusundaki projelerimi yüce makama bildirmek istiyorum.”

Dedemn Ailesi yalanladı

Mehmet Şapçı'nın iddialarına ise Dedeman ailesinden yalanlama geldi. Yapılan açıklamada, Murat Dedeman'ın tatildeyken rahatsızlandığı ve enfeksiyon nedeniyle müşahade altına altına alındığı belirtildi. Tedavi gördüğü hastanedeki tüm ekibin hassasiyet gösterdiği belirtilen açıklamada, Murat Dedeman'ın hayatını kaybetme nedeninin hastane mikrobu olmadığı vugulandı.



Bu Haber 31.07.2019 - 08:51:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.