Muhittin Böcek: Antalya’da yaşayan binlerce Rus turist var

Muhittin Böcek: Antalya’da yaşayan binlerce Rus turist var

Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Aleksy Vladimiroviç Yerhov Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.


Rusya Başsavcıları için düzenlenen toplantıya katılmak üzere Antalya’ya gelen Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Aleksey Vladimiroviç Yerhov, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Rusya ile Antalya’nın her zaman işbirliği içerisinde olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, kente gelen Rus turist sayısının 2 milyonu geçtiği bilgisini verdi. Ayrıca Böcek Antalya’da yerleşik olarak yaşayan binlerce Rus vatandaşının olduğunu belirtti.

Rostov ve Kaza’nın Antalya’nın kardeş belediyeleri olduğunu belirten Böcek “Honks ve Vladimir ile işbirliği protokolümüz var. Turizmin ve tarımın başkenti Antalya ile Rusya arasındaki var olan ikili ilişkilerimizi daha da ileriye taşımak en büyük çabamızdır.” şeklinde konuştu

Antalya’nın Rusya ile Türkiye arasındaki işbirliğinde önemli bir görev üstlendiğini bildiren Yerhov ise Antalya’nın kendileri için çok büyük değere sahip bölge olduğunu belirtti.



Bu Haber 27.09.2022 - 10:26:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.