MSC Cruises 2022’de Türkiye’ye geri dönüyor

MSC Cruises 2022’de Türkiye’ye geri dönüyor
Dünyanın önde gelen kruvaziyer şirketlerinden MSC Cruises, 2022 yaz sezonunda, filosundaki 19 geminin tamamıyla operasyonda olacağını açıkladı. Yaz sezonunda 500 sefer yapacak MSC Cruises’ın 2022 Akdeniz seyahat programında Türkiye yer aldı.

Türkiye, 2022 yazında MSC Cruises’ın Akdeniz seyahat programına geri dönecek. Kuşadası, deniz tatili yapan misafirlerin ilk kez biniş limanı olacak. MSC Lirica, Nisan-Ekim 2022 arasında Kuşadası limanından yeni planlanmış 7 gecelik güzergahı sunacak. Kuşadası’ndan İsrail’in Haifa kentine; Kuşadası’na geri dönmeden önce Kıbrıs’ta Limasol; Yunanistan’da Rodos ve Santorini adaları ve Atina’da Pire limanına uğrayacak.

2022 sonbahar itibari ile MSC Fantasia’nın 11 gecelik programında İstanbul ve İzmir limanı da yer alıyor.

MSC Cruises Yönetici Direktörü Angelo Capurro, “Türkiye'ye geri döneceğimiz için çok heyecanlıyız. Türkiye, gelecek yılki Doğu Akdeniz programımızda önemli rol oynayacak. Misafirler ilk kez yaz sezonu boyunca Kuşadası’ndan MSC Lirica gemisine binecek ve ayrıca sonbaharda MSC Fantasia gemisi ile İstanbul’da bir gece konaklayıp Avrupa ve Asya’nın kesişim noktasına hayran kalacaklar ve İzmir’i ziyaret edecekler. " dedi

MSC Lirica da MSC Cruises’ın diğer tüm gemileri gibi Covid-19’a karşı aşıları tam olan misafirlere açık olacak.



Bu Haber 07.12.2021 - 09:54:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.