Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Neyran Tan

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Neyran Tan
24 yılı aşkın tecrübesi ile dünyanın çeşitli otellerinde yöneticilik yapmış olan Neyran Tan, 22 Eylül 2014 tarihinden itibaren Mövenpick Hotels & Resorts grubu ile anlaşarak Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da Genel Müdür’lük görevine başladı.


Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine Hotel Grand Azur’da başlayan Tan, daha sonra Robinson Select Club Maris, Accor Merkez Ofisi, Novotel ve Grand Mercure Hotel’lerinde çalışmaya devam etti.

Moskova, St Petersburg, Al-Ain, Dubai, Paris, Bahreyn, Belçika ve Marakeş’te yer alan otellerde çeşitli eğitimler aldıktan sonra Genel Müdür olarak Bahreyn, Rusya ve İstanbul’un alanında en iyi otellerinde görev aldı. Farklı ülkelerdeki açılış deneyimlerinden sonra Tan, son olarak uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un Türkiye’deki 4. oteli Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da Genel Müdür olarak çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir.

İngilizce ve İtalyanca bilen Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Neyran Tan, mozaik, ebru, latin dansları ve salon dansları ile ilgilenmektedir.




Bu Haber 14.04.2015 - 13:45:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.