Mouzenidis Travel Rusya'da Ege destinasyonlarını satışa açtı

Mouzenidis Travel Rusya'da Ege destinasyonlarını satışa açtı
Rusya'da Yunanistan spesiyalisti olarak faaliyet gösteren Mouzenidis Travel,Türkiye'nin Ege kıyılarını tatil satışına açtı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Mouzenidis Travel, 2021 sezonu için Türkiye'nin Ege kıyılarını paket tur satışlarına açtı. Şimdilik operasyonlarını tarifeli uçuşlar üzerinden planlayan şirketin, charter uçuşlarını da dışlamadığı kaydedildi.Rus misafirler şu anda, Mouzenidis Travel üzerinden Bodrum, Kuşadası, Marmaris ve İzmir gibi destinasyonlara tatil satın alabilecek.

Mouzenidis Travel Genel Müdürü Alexander Tsandekidi, tarifeli uçuşlar üzerinden hazırlanan paket turların üst gelir grubuna odaklandığını açıkladı. İlk etapta daha çok beş yıldızlı otellerle program hazırlayan şirketin, gelecekte otel portföyünü genişleteceği ifade eden Alexander Tsandekidi, destinasyon genişletme kararına misafirlerin de olumlu yanıt verdiğini söyledi. Tsandekidi, ''Maldivler ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne yaptığımız turlar çok sıcak karşılandı. Aynı olumlu tepkinin Türkiye'nin Ege kıyılarına başlattığımız turlarda da yaşanacağını düşünüyoruz.'' dedi.



Bu Haber 03.03.2021 - 09:47:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ahmet Tanyel 04.03.2021 - 11:37

    Hersey dahil Türkiye'den başka hiç bir ülkede yok. Bu sistem Türkiyeyi ucuzcu tatil ülkesi yapıyor. Mayorka dayadım oteller dökülüyor 4 yıldız ama onlar diyorki turis denize güneşe geliyor odayı neyapicak yatsın kalksın dışarı çıksın para harcarsın diyorlar. Türkiyeyi cin mali gibi yapmayın.Antalya hava alanı Antalya a yakışmıyor. Yeterli değil...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.