Mottershead yeniden Thomas Cook’ta

Mottershead yeniden Thomas Cook’ta

Kişisel sebeplerden dolayı işinden ayrılan Chris Mottershead, Ingo Burmester’ın görevinden ayrılmasının ardından yeniden Thomas Cook İngiltere’nin başına geldi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Geçtiğimiz yaz büyük zarara uğramasının ve hisse fiyatlarında büyük bir düşüş yaşanmasının ardından Burmester görevinden ayrılarak yeniden Orta Avrupa’ya dönmeye karar verdi. Burmester, Thomas Cook ailesine 2017 yılının başlarında katılmış ve iki önemli rol üstlenmişti. 

Chris Mottershead ise kısa bir aranın ardından ‘Kaynak Pazar Lideri’ olarak yeniden Thomas Cook’a döndü.

Haberin açıklanmasının ardından düşüşte olan Thomas Cook’un hisseleri yeniden yükselişe geçti.

Thomas Cook geçtiğimiz yaz yaşadığı büyük kaybın nedenini yaşanan sıcak hava dalgası olduğunu söylese de analistler hava koşullarının TUI gibi rakip firmalar üzerinde hiç bir olumsuz etkisi olmadığını savundu. 

Mottershead bayrağı Burmester’dan devralacak. Devir tesliminin ardından Mottershead İngiltere müdürlüğü görevinin yanı sıra ‘Ürün ve Operasyon Şefi’ olarak da görev alacak. Mottershead bu görevde Anth Mooney ile birlikte çalışacak.

Thomas Cook, Mottershead’in göreve getirilmesinin ardından yaptığı konuşmada Mottershead’in deneyimlerinden, İngiltere’nin karlı büyüme sürecini hızlandıracağına inandığını belirtti.



Bu Haber 07.12.2018 - 16:22:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.