Mobil interneti başka cihazlarla paylaşak paralı oluyor

Mobil interneti başka cihazlarla paylaşak paralı oluyor
Cep telefonunudaki interneti başka cihazlala paylaşmak artık paralı oluyor. Yapılan düzenlemeye göre, 15 Ocak tarihinden itibaren mobil internet paketini başka cihazlarla paylaşmak için ayda 9 TL para ödenecek.


15 Ocak 2019’dan itibaren mobil hotspot kullananlara aylık ek ücret yansıtılacağı belirtiliyor. Habertürk'ten Necdet Çalışkan'ın haberine göre mobil internet paylaşımı aylık 9 TL olarak ücretlendirilecek. Karşılığında ise paylaşımda kullanabilecek 2 GB internet paketi tanımlanacak.

Müşteriler, bu 2 GB dışında, mobil internet paketlerindeki mevcut ‘data'larını da paylaşmaya devam edebilecek. Ancak telefonlardan Hotspot (tethering) olarak yapılan paylaşımlarda bu ücret alınacağı için mevcut paket veya ek 2 GB'lik paket fark etmeksizin, mobil internet paylaşımı yapılması durumunda 9 TL'lik ücret anında yansıtılacak.

DİĞER MOBİL OPERATÖRLERİN AYNI ADIMI ATACAKLARI TAHMİN EDİLİYOR

Turkcell müşteri destek hattı tarafından da doğrulanan bu ek ücret uygulaması konusunda diğer mobil operatörlerin (Türk Telekom, Vodafone) de aynı adımı atacakları tahmin ediliyor.


Bu Haber 24.12.2018 - 14:46:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.