MITT Moskova'nın yerini Intourmarket aldı

MITT Moskova'nın yerini Intourmarket aldı

Rusya'nın başkenti Moskova'da peş peşe düzenlenen MITT Moskova ve Intourmarket'in yerleri ve tarihleri değişti.


TurizmGüncel

Rusya'nın önce gelen iki turizm fuarı MITT Moskova ve Intourmarket'in yerleri ve tarihleri değişti. Daha önceki yıllarda 12 Mart'ta Expocenter'da düzenlenen MITT Moskova, bu yıl ve bundan sonraki yıllarda merkeze oldukça uzak bir noktada bulunan Cocux Expo'da düzenlenecek. Fuarın bu yılki düzenlenme tarihi ise 17-19 Mart.

Daha önceki yıllarda MITT Moskova'dan hemen önce Cocus Expo'da düzenlenen Intourmarket ise, bu yl 12-14 Mart tarihleri arasında Expocenter'da düzenlenecek. Intourmarket, Rusya'daki kamu otoriteleri ve Rus Tur Operatörleri Birliği tarafından destekleniyor.

Intourmarket'e Türkiye'den katılımlar ise İntourmarket Fuarcılık Ltd. Şti aracılığıyla yapılacak. Şirket tarafından yapılan açıklamda, ''2020 yılında 12-14 Mart tarihleri arasında Moskova Expocenter da düzenlenecek olan Moskova Uluslararası Turizm Fuarının Türkiye katılımlarını organize etmek için Intourmarket Fuarcılık’ın kuruluş işlemleri bitmiş olup, fuar katılımcıları fuar ile ilgili tüm taleplerini www.itmturkey.com adresimizden bizlere iletebileceklerdir.'' denildi.



Bu Haber 20.07.2019 - 10:39:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.