Mısır Turizm Bakanlığından kapsamlı gelişim planı

Mısır Turizm Bakanlığından kapsamlı gelişim planı
Mısır Turizm Bakanlığı, ülke turizmini geliştirmek için kapsamlı bir plan hazırladığını duyurdu.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Mısır Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkedeki tüm turizm destinasyonlarında, otellerde ve restoranlarda sunulan hizmeti geliştirecek kapsamlı bir plan hazırlandığı ifade edildi. Açıklamda ayrıca, Mısır halkının turizme ilişkin farkındalığını geliştirerek ülke imajına katkıda bulunmanın hedeflendiği de kaydedildi.

YENİ KAMPANYA: P2P

Mısır otellerinin bazı nedenlerden dolayı 2006'dan bu yana geliştirilmediğine dikkat çeken Mısır Turizm Bakanı Rania al Mashat, önümüzdeki dönemde hükümetin bunu yapmayı planladığını ifade etti.

Bakanlık, hazırlanan planın bir parçası olarak önümüzdeki günlerde bir kampanya başlatacak. Destinasyonların markalaşmasını hedefleyen kampanyanın sloganı ise İnsandan İnsana (People to People - P2P) olacak.

YENİ TANITIM PLANINININ ÜÇ SAC AYAĞI VAR

Mısır'ın yurt dışındaki kampanyalarını yürüten pazarlama şirketi GWT ile kontratlarının bittiğini ve yeni bir uluslararası partnerlik arayışında olduklarını açıklayan Bakan Rania al Mashat, esnek çalışma yürütebilecekleri, bakanlığın vizyonunu anlayan bir partnerle çalışacaklarını kaydetti. Mashat ayrıca, yeni tanıtım planının 3 temel sac ayağının kriz yönetimi, multimedya ve halkla ilişkiler olduğuna dikkat çekti.



Bu Haber 13.11.2018 - 13:58:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.