Mısır otelleri her şey dahilde hangi hileleri yapıyor?

Mısır otelleri her şey dahilde hangi hileleri yapıyor?
Mısır’daki her şey dahil otellerin yemek kalitesinin bozulduğu belirtiliyor.

Argumentı i Faktı gazetesi, Rusya’da Mısır’daki her şey dahil otellerin kalitesiyle ilgili eleştirilere yer verdi. Haberde, Mısır’daki otellerin maliyetleri düşürmek için başvurduğu yollara dikkat çekildi.

TürkRus’un aktardığı haberde, tur şirketleri ile otel sahiplerinin ve çalışanlarının görüşlerine yer verildi. Buna göre, Mısır’da gıda fiyatlarındaki artışından dolayı her şey dahil otellerde yemek kalitesi bozuldu.

Dondurulmuş etler, ertesi gün kullanılan yemekler...

Mısır’daki otellerin genelde toptancılardan en ucuz dondurulmuş etleri satın aldıkları ve kalan gıdaların bir sonraki gün de başka yemeklerde kullanıldığını söyleyen uzmanlar, et yemeklerinin bu nedenle lezzetsiz olduğu uyarısını yaptı.

İçkilere su, kokteyllere gazlı içecek katılıyor

Şarapların gerçek olmadığı, diğer alkollü ve alkolsüz içeceklere su karıştırıldığı, kokteyllere de gazlı içeceklerin eklendiği belirtildi.

Bin rubleye yenen şeyler...

Rus gazetesi, “Bir turist günde 1000 ruble için ne alıyor? Bir sebze dağı, donmuş balık, sulu alkol, bir ton yarı işlenmiş pizza ve yarı mamullerden yapılan kruvasanlar, konserve deniz ürünleri ve yeniden kızartılmış bayat et” yorumunu yaptı.



Bu Haber 15.07.2021 - 07:48:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ali Mert 18.07.2021 - 05:56

    Bu haberden anlaşılıyor ki Turkiyedeki otellerde yapılandan farkları olmadığı, demek ki buradan giden turizmciler knowhow işini iyi becermişler.

  • Hakkı demir 16.07.2021 - 11:33

    Ayıptır ayıp. Bizim geleneklerimizle ne kadar bağdaşmayan bir başlık. Komşu mahalleyi, komşu esnafı kötülemek gibi birşey. Duyan da bizde sunulan yemek kalitesini çok iyi sanacak. Her malın en ucuzunu, kalitesiz olanını almakta pek mahirler bizim otelciler.

  • Gökhan tan 15.07.2021 - 01:13

    Türkiye de bunların hiçbiri yapılmıyor Şimdi mısıra eleştiri başladı gülüyorum. ????????????

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.