Metin Peltek Kemer Alkoçlar Otel’den ayrıldı

Metin Peltek Kemer Alkoçlar Otel’den ayrıldı
Alkoçlar Grubu'nun Kemer’de bu yıl hizmete açılan 5 yıldızlı oteli Alkoçlar Kemer’in genel müdürü Metin Peltek, görevinden ayrıldı. Peltek yaptığı açıklamada, bundan sonra daha farklı projelerde yer almak istediği için görevinden ayrıldığını söyledi.

Metin Peltek Kemer Alkoçlar Otel’den ayrıldı

Halil Öncü-Kemer
 
Metin Peltek'in Alkoçlar Kemer Otel'deki genel müdürlük görevinden ayrılmasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alkoçlar Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Mutlu şunları söyledi: 
 
“Alkoçlar Kemer olarak, gruba katıldığı günden bugüne kadar, gerek yatırım döneminde, gerekse işletme döneminde, özverili çalışmaları ve tecrübesiyle bizlere değer katan, otelimizin genel müdürü Sayın Metin Peltek ile bugün karşılıklı görüşerek vedalaştık. Kendisine değerli hizmetleri ve emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.”
 
Kendisine ulaştığımız Metin Peltek ise Alkoçlar Kemer’de ekip olarak güzel işlere imza attıklarını belirtti. Peltek, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
 
“Birlikte çalıştığımız ekibimiz ile Alkoçlar Kemer’i kısa sürede hizmete açtık. Kısa sürede misafir memnuniyeti sağlayarak bu günlere geldik. Halen yorum sistemlerinde en üst sıralarda yer alıyoruz. Bundan sonra daha farklı projelerde yer almak üzere Alkoçlar Grubu'ndan ayrılıyorum. Alkoçlar Kemer Otel’e güzel başladık güzel bitirdik. Tüm çalışanlarıma, patronlarıma ve iş ortaklarımıza bugüne kadar benimle başarılı olmak adına gösterdikleri özveri, anlayış, yakın ilgi ve dostlukları için çok çok teşekkür ederim. Başarmış olmanın mutluluğu ve gururuyla, yeni başarılı işlerde görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla.”
 


Bu Haber 05.06.2015 - 09:23:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.