Meteoroloji uyardı: Yeni bir yağışlı hava dalgası etkisini gösterecek

Meteoroloji uyardı: Yeni bir yağışlı hava dalgası etkisini gösterecek

Meteoroloji'nin tahminlerine göre yeni bir yağışlı hava dalgası etkisini göstermeye başlayacak.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini yayınladı. Son verilere göre yurtta hava durumu yarından itibaren değişecek. Yağışlı hava dalgasının Türkiye'nin büyük bölümünü sarması bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde yarından itibaren kendini göstermeye başlayacak olan kar yağışı ilerleyen günlerde Anadolu'nun diğer bölgelerine de yayılacak.

Yağışların hafta sonundan itibaren İç Anadolu Bölgesi'nde kar şeklinde görülebileceği tahmin ediliyor, Ankara'da pazar günü yer yer kar yağışı görülebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzeydoğusu ile zamanla batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İzmir, Muğla, Aydın, Antalya, Çanakkake il geneli ve Balıkesir'in batısının aralıklı sağanak ve gökğürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların gece saatlerinden itibaren İzmir'in batısı ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.



Bu Haber 20.12.2023 - 11:59:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.