Mete Vardar: Hep birlikte güçlü hep birlikte varız

Mete Vardar: Hep birlikte güçlü hep birlikte varız

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansında (TGA) seyahat acentelerini temsil etmeye hak kazanan Mete Vardar, bir açıklama yaparak teşekkürlerini iletti, “Hep birlikte güçlü hep birlikte varız” dedi.


27 Kasım’da yapılan genel kurulda seyahat acentelerini temsilen TGA yönetimine seçilen Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yaptığı bir açıklama ile kendisini destekleyen delegelere, ve yarıştığı isimlere teşekkür etti, TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya ile yeni yönetimi tebrik etti.

Vardar’ın açıklaması şöyle:

“Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 25’inci Olağan Genel Kurulu’nun, seyahat acentaları ve tüm sektör için hayırlı olmasını dilerim. 27 Kasım Pazar günü saat 17.00 itibariyle seçimler bitti. İki ay önce, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının (TGA)yönetim kurulunda seyahat acentalarını temsil etmek için aday olmaya karar vererek süreci başlattım. Bu süreç zarfında çok olumlu geri dönüşler aldım. Çok güzel mesajlar, çok güzel dilekler, yapıcı eleştiriler, sektörümüze katkı sağlayacak fikirlerle yola çıktık ve 26- 27 Kasım’da yapılan kongreye kadar geldik.

Bu kongrede çok güzel dostluklar da oluşturduk. Bu zaman zarfında benim yanımda olan seyahat acentası sahiplerine, dostlarıma, aileme, çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda seçim döneminde rekabet ettiğim meslektaşlarım; Nezih Hacıalioğlu, Esra Sadıkoğlu, Emin Çakmak, Ünal Kirmiç‘e ve yine son güne kadar sürecin içinde olan Abuzer Aydın’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

27 Kasım Pazar günü 17.00 itibariyle seçim bitti ve pazartesi günü işlerimize döndük. Artık seçim döneminde yaşanan olumlu, olumsuz izlenimleri bırakıp tüm seyahat acentaları ile bir bütün olarak daha güçlenmek, sesimizi daha güçlü çıkarabilmek için el ele, kol kola birlik ve beraberlik içinde mücadele etmemizin zorunlu olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum. Bugün itibariyle, tüm seyahat acentaları ve tüm sektör adına aldığım görevin bilinciyle hareket ederek katkı sağlayacağımı da belirtmek isterim.

Ocak ayı gibi başlaması muhtemel süreçte emin olun ki kendim için değil tüm sektör için tüm mücadelemi vereceğim ve değerli fikirlerinizi her zaman bekliyor olacağım. Bu vesileyle Türkiye Seyahat Acentaları Birliğimizin yeni döneminde başkanlık yapacak Sn. Firuz Bağlıkaya’ya ve yönetim kuruluna, BTK başkanlarımıza ve yeni görev alacak ihtisas başkanlarımıza başarılar diliyorum.

Bu yeni dönemde hep beraber gayret göstereceğiz, kişilerin değil kurumların adamları olduğumuzun bilincine varacağız. Tüm seyahat acentaları olarak çok daha güçlü bir birlik olacağımızı umut ederek; Hep birlikte GÜÇLÜ, hep birlikte VAR olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum.”



Bu Haber 30.11.2022 - 18:25:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.