Mete Vardar: Erken rezervasyonlar 6 kat arttı

Mete Vardar: Erken rezervasyonlar 6 kat arttı
Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında açıklamalarda bulundu. Fuarda yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını söyleyen Mete Vardar, 2022 yılında herkesin beklentisinin yüksek olduğunu söyledi.

"Turizm sektörü önemli bir süreçten geçiyor"

Travel Turkey İzmir Fuarında açıklamalarda bulunan Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, fuara oldukça yoğun bir katılım olduğunu belirtti. Sektördeki herkesin 2022'den beklentisinin yüksek olduğunu kaydeden Vardar, "Turizm sektörü önemli bir süreçten geçiyor. Bilhassa pandemi sürecinde nispetten iyi geçen bir 2021 yılı. Özellikle 2022 yılı herkesin beklentisinin yüksek olduğu bir yıl. Bundan dolayı moraller yüksek. Heyecanımız devam ediyor. Şirket olarak önemli işler yapıyoruz. Bu sene 35. senemiz. Bunların da karşılığını almak, seviliyor olmak, tercih ediliyor olmak bizleri mutlu ediyor.” diye konuştu.

"Erken rezervasyonlar 6 kat arttı"

Bu yıl ki Erken Rezervasyon kampanyasının geçtiğimiz yıllardan, çok daha önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Vardar, 20 gün önce çıkılan erken rezervasyon kampanyasında, bir önceki yıla göre altı kat daha fazla rezervasyon geldiğini ifade etti. Vardar, “Samimi bir şekilde söylemek istiyorum ki, bu seneki erken rezervasyon, bu yıla kadar yapılan en önemli erken rezervasyon kampanyası. Hem fiyat avantajı olarak, hem yer bulma avantajı olarak önemli. 2022 yılı hakikatten beklentilerin çok üzerinde bir sezon. Türkiye turizm ülkeleri arasında en önemli yerlerin başında. Bundan dolayı yurt dışından gelecek misafirlerin talebi bu yönde olacak gibi gözüküyor." şeklinde konuştu.

"Fiyatlar daha da yükselecek"

İlk çıkan rezervasyon sayıları oldukça yoğun olduğunu kaydeden Vardar, "Yaklaşık 20 gün önce başlayan erken rezervasyon kampanyası, bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında yaklaşık 6 katı daha fazla talep var. Bu da şunu gösteriyor: şu andaki fiyatlar en avantajlı fiyatlar olacak. Fiyatlar daha da yükselecek. Bu uygun fiyatlar ile tatil severlerin ilgileneceğini düşünüyorum.” diye konuştu.



Bu Haber 04.12.2021 - 13:21:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • EBRU TÜFEKÇİ 05.12.2021 - 10:09

    merhaba, bu sene bitmeden yılbaşı perşembe gününe denk gelmesi nedenyle,iç turizmi canlandırmak için son bir hamle olarak kapadokya destinasyonuna yerli turistler yönlendirilebilir.Saygılarımla

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.