Mehmet Nuri Ersoy'dan Rusya açıklaması

Mehmet Nuri Ersoy'dan Rusya açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'nın Türkiye'ye dönük uçuş yasağı ile ilgili açıklama yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'nın Türkiye'ye dönük uçuş kısıtlaması getirmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Rusya'nın 15 Nisan - 1 Haziran tarihleri arasında Türkiye'ye uçuş kısıtlaması/yasağı getirmesi ile ilgili değerlendirme yapan Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin bu yıl Rusya pazarında 500 bin turist kaybedebileceğini ifade etti.

Rusya'nın aldığı kararın etkilerinin bu hafta içinden itibaren görülmeye başlayacağını belirten Mehmet Nuri Ersoy, “Vakaların düşüşüne göre uçuş yasağının tarihi erkene çekilebilir. Turist sayısında 500 bine yakın düşüş olabilir. Yaz ayları için yapılan rezervasyonlarda bir sıkıntı yok.” dedi.



Bu Haber 14.04.2021 - 19:50:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet 20.04.2021 - 11:09

    Sayın bakan giderse çok isabetli olur Sayın Cumhur başkanım Türkiye göz emeği Antalya turizim ci acenteler bitti ,Sayın ersoy bakanımız,bu işler olmaz Umarim Tüm Antalya ve turizm acenteleri türsap başkanına dahil bizler Sayın .Menderes Türel bu makam da Bakan laik görmek istiyoruz .

  • Bilgehan 16.04.2021 - 01:12

    Sayın bakan , siz bu ülkeye gelmiş geçmiş en kötü turizm bakanı olarak tarihe geçeceksiniz ! Turizm acentaları ateş püskürüyor , otelciler ateş püskürüyor , turizm esnafı ateş püskürüyor size !!!! Sizin sağlık bakanını uyarıp gerekli önlemleri şubat mart ayında almanız gerekirdi!!! Mümkünse biraz bu işlerle alakadar olunuz , çünkü milyonlarca insan 18 ayda sadece 4 ay çalıştı !!! Bununla kiramı ödenir , personel mi ödenir bağkur sigortamı ödenir yoksa alınan malmı ödenir ? Zaten turizm esnafını ağzına alan yok !!!! Sanki böyle bir sektör yokmuş gibi davranıyor herkes !!!

  • Unal Bilgili 15.04.2021 - 07:10

    peki sayın bakan, bu surecte turizm emekcisi ne yiyip ne icecek? neticede tesisler hemen kapanma planları yapmaya basladı bile :(

  • Mehmet Mehmetoğlu 15.04.2021 - 05:23

    Otelci meslektaşlarım Artık gözünüzü açın, sadece tr operasyonlarına bel bağlamayın. Thomas cook göçtü kaç otel gitti bilmiyoruz bile. Artık devir değişti! Sezon sonu, bir sonraki sene için anlaşma yap, sonrada yan gel yat devirleri bitti. Risklerinizi yaymanız gerek! Nasıl sokağa çıkma yasağında internetten alışveriş yapıyorsunuz, acentalar kapalıyken insanlar anca onlinedan rezervasyon yapar. Eğer online platformlarda yoksanız, kaybetmeye mahkumsunuz! Hazır yoğunluk yokken, teknoloji firmaları ile görüşün, ve online platformlara çıkın, iyi içerik ve görseller koyun. Acentalardan daha iyi teklifleri kendi websitenizde teklif edin. Bunları yapmazsanız, işiniz zor!

  • Naim Müderrisoğlu 15.04.2021 - 01:16

    Moskova dan yazıyorum,bugün 15.04.2021 bakanlar kısıtlamanın 1 Haziran değil,31 ekime kadar olması için meclise teklif sundu.uzaktan sallamak güzel.....

  • Onur 15.04.2021 - 11:21

    Gördüğüm en kötü turizm bakanı. Kendi gemisi yürüsün diye her şeyi yapar, gerisi önemli değil. Turizm gerçeklerinden kopuk birisinin, bu sektörden kimseye faydası olmaz.

  • BARIŞ ERDUR 15.04.2021 - 09:25

    Sistem çöktü, Oteli kapat - aç düzelir belki. İşverene destek de çıkmadı. Herkes işsiz kaldı. Vakalar düşer artık. Hikaye böyle..

  • Canercan 15.04.2021 - 08:31

    İstifa ederseniz kesinlikle turizimin önünü açarsınız

  • Veysi 15.04.2021 - 07:45

    Ülke turizmine bir gram bile faydası olmayanlardan biride bu !

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.