Mehmet Nuri Ersoy, sessizliğini bozuyor
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CNN Türk’ün canlı yayın konuğu olacak.

Koronavirüs salgını sonrası uzun süredir açıklama yapmayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sessizliğini bozuyor. Ersoy, 2 Nisan Perşembe günü saat 11.00’da, CNN Türk’ten Dicle Ceylan’ın sunduğu ‘Özel Röportaj’ programına konuk olacak.
Bakan Ersoy, açıklanan destek paketinde seyahat acentelerinin dışlandığı eleştirilerine maruz kalmış, bunun üzerine pakette yer alan desteklenecek sektörler listesine daha sonra seyahat acentelerini de eklemişti.
Bakan Ersoy’un acentelerin, hava yolu şirketlerinin ve otellerin yaşadığı sorunlarla, işini kaybeden on binlerce turizm çalışanı için vereceği mesajlar merakla bekleniyor.
CNN TÜRK’te Dicle Canova'nın "Özel Röportaj" programının canlı yayın konuğu olacağım.
— Mehmet Nuri Ersoy (@MehmetNuriErsoy) April 1, 2020
???? 2 Nisan 2020 - Perşembe
???? 11:00
???? @cnnturk pic.twitter.com/vvm0qhWcL0
İlgili Haberler

Otellerde krediler ile ciro arasındaki makas açılıyor! Borç 4'e katladı
2026 verilerine göre otellerdeki ciro artışı yüzde 7 ile 12,6 milyar dolar seviyesine ulaşırken, kredi stokundaki yükseliş ise yüzde 29,1 ile 14,1 milyar dolara çıktı.

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya'dan dijital konaklama platformu kanun teklifine tepki: Ayrıcalık tanınmasın
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TBMM'de görüşülecek dijital konaklama platformları ile ilgili hazırlanan kanun teklifine karşı uyarılarda bulunurken; "Yabancı platformlara ayrıcalık tanınmasın." dedi.

ATF’ye 500 saat kaldı: Turizmin kalbi 8. kez atmaya hazır
Bu yıl sekizinci kez düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarı (ATF) Türkiye için geri sayım devam ediyor. 100'ü aşkın ülkeden 40 binin üzerinden profesyonel ziyaretçi ve 1000'den fazla turizm markası fuarda bir araya gelecek.



%20(2).gif)

