Mehmet İşler: Yılbaşında Ege otelleri yüzde 100 dolu

Mehmet İşler: Yılbaşında Ege otelleri yüzde 100 dolu

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler, 3 günlük yılbaşı tatilinde Ege Bölgesindeki otellerde doluluk oranlarının yüzde 100’e yaklaştığını söyledi.


Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Çeşme, Bodrum, Foça, Seferihisar gibi turistik ilçelerin bulunduğu Ege Bölgesindeki yılbaşı rezervasyonlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

“Yılbaşında otellerdeki doluluk oranı yüzde 100’e yakın”

Yılbaşı gecesini turistik bölgelerde kutlamak isteyenlerin rezervasyonlarda yoğunluk oluşturduğunu ve doluluk oranlarının yüzde 100’e yaklaştığını belirten İşler, "Yılbaşı tatilinin 3 gün olması, turizm açısından büyük bir imkan sağladı. Özellikle de oteller 2 günlük, 3 günlük paketler halinde yılbaşını kutlamak adına konaklama paketleri sağladı. Sektör çocukları unutmadı. Çocuklar için de özel eğlence programı, çocuk menüleri ve yine çocukların yılbaşında aileleri ile birlikte yeni bir yılı kutlamanın heyecanı içinde onlara eğlence aktiviteleri hazırladı. Ege Bölgesi'nde bundan 15 gün öncesine kadar yüzde 80 doluluğa ulaşmıştık. Son haftaya girdiğimizde, hemen hemen bütün tesislerimizde doluluk oranı yüzde 100'lere yaklaşmış durumda. Karar vermeyen vatandaşlarımız bir an önce ellerini sıkı tutsun. Ege Bölgesi'nde 2024 yılına turizmciler olarak bereketle gireceğiz" diye konuştu.



Bu Haber 27.12.2023 - 11:17:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.