Max'lardan kaynaklanan bir 'ground' olayı var

Max'lardan kaynaklanan bir 'ground' olayı var

THY çalışanlarıyla iftarda bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, THY ile Bakanlık arasında yapılan 'direkt uçuş' anlaşmasına ilişkin açıklama yaptı.


Max 737-800’lerden kaynaklı bir ‘ground’ olayı oldu

THY ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan ‘direkt uçuş’ protokolü kapsamında Antalya, Borum, Dalaman ve İzmir gibi turistik bölgelere direkt uçuşların nisan ayı itibariyle başladığını belirten Mehmet Nuri Ersoy, ‘’Hedefimiz ilk etapta haftada 11 ülkeye 67 seferdi. Daha sonra bunu aşamalı bir şekilde artıracaktık ki o sıra maalesef 737-800 Max'lardan kaynaklanan bir 'ground' olayı var ama en azından THY verdiği sözü tutarak, mevcut taahhüt ettiği uçuşları nisan itibarıyla başlattı ve bu konuda bir ilki THY ile gerçekleştirmiş olduk." dedi.

‘Uçağın üstünde Turkish yazıyor, Türkiye de tanıtılıyor’

Yapılan protokol kapsamında THY’nin uçuş başlatacağı destinasyonlarda yoğun bir tanıtım kampanyasıyla uçuşlara destek vermeye başlattıklarını söyleyen Bakan Ersoy, ‘’ Zaten Türkiye'yi tanıttığımız zaman ve Turkish Airlines'i tanıttığınız zaman uçağın üstünde Turkish yazıyor. Zaten otomatikman THY'yi tanıttığımız zaman Türkiye'yi tanıtmış oluyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Ersoy ayrıca, 2023 turizm hedefinin 70 milyar gelir, 70 milyon turist olarak güncellendiğini hatırlattı.



Bu Haber 29.05.2019 - 13:58:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.