Mehmet Bostan MGA’nın COO’su oldu
Mehmet Bostan, Mavi Gök Havacılık’ın yeni COO’su olarak görevlendirildil.

Mavi Gök Havacılık’ın (MGA) operasyonel birimlerden sorumlu genel müdür yardımcılığı (COO) görevine, Mehmet Bostan getirildi.
Mehmet Bostan, Saint Benoît Fransız Lisesi ve İstanbul Atatürk Fen Lisesi’nin ardından, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Havacılık kariyeri boyunca bakım, kalite ve uçuş emniyeti alanlarında birçok - görev üstlenen Bostan, hem teknisyen hem de amatör pilot lisanslarına sahip.
2009 yılında Tailwind Havayolları’na katılan Bostan, burada önce Kalite ve Emniyet Müdürü, ardından Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) olarak görev yaptı. 2018 yılında aynı şirkette Genel Müdür (CEO) pozisyonuna yükselen Bostan, bu görevini yaklaşık 7 yıl boyunca sürdürdü.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

