Mehmet Aygün’den Titanic Mardan açıklaması: Yok, yok!

Mehmet Aygün’den Titanic Mardan açıklaması: Yok, yok!
1,5 yıl kapalı kaldıktan sonra işletmesi 15 yıllığına Titanic Grubu'n geçen Antalya'nın ünlü oteli Mardan Palace yeniden hizmete açıldı.

İşletmesi 15 yıllığına Titanic Grubu'na geçen Mardan Palace, 20 milyon euroluk bir yenilemenin ardından 'Titanic Mardan Palace' ismiyle sezonu açtı. Mardan'ın Titanic bünyesine katılmasıyla birlikte grubun bünyesindeki otel sayısı da 14'e yükseldi.

Oda-kahvaltı olarak açılan Mardan Palace'ın resort otele dönüştürüldüğünü belirten Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, bu dönüşüm için gerekli tüm yatırımların yapıldığını söyledi. Aygün tesise Mykonos Beach, aquapark, çocuk kulübü, alacart restoranlar, 80’e yakın cabana, SPA gibi resort otelde bulunması gereken tüm unsurların eklendiğini duyurdu.

Otelin 'ultra her şey dahil' konseptiyle hizmet vereceğini ifade eden Mehmet Aygün, ''Otelde yok, yok. 1400 personelimizle beraber elinizi kaldırmaya gerek duymadan her istediğiniz önünüze gelecek.'' diye konuştu.



Bu Haber 04.05.2019 - 10:07:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • yeliz karakaya 01.11.2019 - 12:35

    adam adam gibi adam olabili turizm anlamında bicok yatirim yapabilir bunlar mukemmel keşke otellerinde çalışan bazı kendini bişey sanan bölüm müdürleride biraz insan olabilsede mehmet bey gibi onlarda bişeylere yatırım yapabilseler keyiflerine göre insanın ekmeğiyle oynamak işleri sadece bu galiba...

  • Mardan'ın Önünden Geçen Turizmci 06.05.2019 - 02:14

    Sadece içini açmış gibi duruyor. Dışı hiç açılmış gibi durmuyor. 20 milyon €'luk yenilenme için bütçe ayrılıyor ama dışarda yere yatmış iki duvara sabit dik saksı kaldırılamıyor / yenilenemiyor. Allah'tan ilk yapan kaliteli malzeme kullanmış da uzaktan bakınca hoş geliyor. Her neyse bu kadar cesarete bir alkış gerekir. Başarılar.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.