Mehmet Aygün Mardan'ı Titanic içinde nasıl konumlandıracak?
Mardan Palace’ın işletmesini alan Titanic Hotels Yönetin Kurulu Başkanı Mehmet Aygün’ün daha üst segment bir maka konumlandırmasına gideceği belirtiliyor.

TurizmGüncel - Özel
Titanic Hotels’in işletmesini alan Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı bu otelle birlikte daha üst segment bir marka konumlandırmasına gideceği öğrenildi.
''MARDAN PALACE BY TITANIC''
Genel müdürlüğünü Cem Uzan’ın üstlendiği tesisin, ‘Mardan Palace by Titanic’ ismiyle faaliyet göstereceği öğrenildi. Uzan ile Aygün’ün incelemelerde bulunduğu tesis, bir-iki güne kadar tam olarak Titanic Hotels çatısı altına girecek.
Titanic Grubu, ismi son derece ünlü olan Mardan Palace’ı kısa sürede ayağa kaldırarak, grup bünyesinde üst kalite servis verir hale getirecek.
İlgili Haberler

POYD Başkanı Saatçioğlu'ndan 2027 turizm yılı beklentisi için endişelendiren sözler: Çok parlak görmüyoruz
POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, uçak bileti fiyatlarının 2027 sezonunu etkileyeceğini ifade ederken; "2027 yılını çok parlak görmüyoruz. Eğer 2027 yılı 2026 gibi gerçekleşirse şükredeceğiz." dedi.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı! 1 günde 4 gemi ve 11 bin 811 turist
Kuşadası'ndaki Ege Port Limanı'na sabah saatlerinde 4 kruvaziyer gemisi yanaştı. Gemilerle ilçeye toplam 11 bin 811 turist geldi.

BODER'den Bakanlık ve TGA'ya 9 maddelik çağrı
Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'na (TGA) 9 maddelik bir çağrı yaptı.


%20(2).gif)

