Maya Lomidze'den 'Türkiye Ruslara sınırları kapatabilir' haberlerine açıklama

Maya Lomidze'den 'Türkiye Ruslara sınırları kapatabilir' haberlerine açıklama

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, Türkiye'nin Rus turistlere kapatılabileceği şeklindeki söylentileri yalanladı.


Türkiye'nin Rus turistlere kapatılabileceği haberlerine yalanlama geldi.ATOR Başkanı Lomidze, "Medyanın yaydığı şey sadece panik. Oysa insanlar iki yazdır sürekli bir belirsizlik halinde yaşıyor, her şey sürekli değişiyor” dedi.

Türkiye'nin sınırlarını Rus turistlere kapatacağı yönünde çıkan haberlere ilişkin açıklama yapan Maya Lomidze, "Türkiye'nin tekrar kapatılabileceği" yönündeki söylentileri yalanladı.  

TürkRus'ta yer alan habere göre Lomidze, yardımcısının "Rusya'da artan vakalar yüzünden Türkiye'nin kapatılması olasılığı" sorusuna verdiği ''olasılık var''  yanıtı sonrası, yardımcısının sözlerinin yanlış yorumlandığını belirtti. Lomidze, "Kantoroviç'in sözlerinin, gelişmelere göre herhangi bir ülkenin herhangi bir zamanda turist girişini reddedebileceği anlamına geldiğini" vurguladı. Lomidze medyanın panik yaydığını vurgulayarak Türkiye'nin sınırları kapatma niyetinde olmadığını belirtti.

Yayına hazırlayan: Erdoğan Karataş



Bu Haber 01.07.2021 - 09:57:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.