Marriott'ta Tony Capuano CEO, Stephanie Linnartz başkan oldu

Marriott'ta Tony Capuano CEO, Stephanie Linnartz başkan oldu
Marriott International'in CEO'su ve başkanı Arne Sorenson'un ölümünün ardından, şirketin CEO'luğuna ve başkanlığına yeni atama yapıldı.

TurizmGüncel - Dış Haberlera

2012 yılından bu yana Marriott International'in başkanı ve CEO'su olarak görev yapan Arne Sorenson'un pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından, küresel otel devine CEO ve başkan ataması yapıldı.

Marriott CEO’su Tony Capuano

Şirketin CEO koltuğuna oturan Tony Capuano, 1995 yılından bu yana Marriott bünyesinde görev yapıyor. Capuano, 1998-2005 yılları arasında şirketin fizibilite ve pazar planlama biriminin liderliğini yaptı. Daha sonra sorumluluk alanı tüm ABD ve Kanada'yı kapsayacak şekilde genişletilen Capuano, grubun bölgelerdeki büyümesine öncülük etti.

Marriott Başkanı Stephanie Linnartz

Marriott International'de başkanlık koltuğuna oturan Stephanie Linnartz ise 1997 yılında Marriott'a katıldı. Şirketin finansa ve iş geliştirme gibi farklı alanlarında görev yapan Stephanie Linnartz, 2005-2008 yılları arasında satış ve pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı, 2008-2009 yıllarında küresel satışlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı, 2009-2013 yılları arasında şirketin küresel satış ve gelir yönetimi şefi olarak görev yapan Linnartz, 2013-2019 yılları arasında şirketin küresel ticaret şefi pozisyonundaydı.



Bu Haber 24.02.2021 - 09:27:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.