Manavgat'taki Hotel La Benata, Alltoura Club markası altına girdi
Antalya-Manavgat'ta bulunan Hotel La Benata, Alman tur operatörü Alltours'un Alltoura Club markasıyla faaliyet gösterecek.

Turizm Güncel
Alman tur operatörü Alltours'un otel markası Alltoura Club, Türkiye'deki ilk otelini açtı. Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Örenşehir mevkiinde bulunan Hotel La Benata, yeni sezonda Alltoura Club Hotel La Benata markasıyla hizmet verecek.
Geniş bir arazi üzerine kurulu üç katlı yapılardan oluşan Alltoura Club Hotel La Benata'da teraslı veya balkonlu toplam 209 oda bulunuyor. Her şey dahil hizmet veren tesiste aile odaları 47 metrekare büyüklüğünde.
Gelecek yıllarda kendine ait otel markalarının sayısını artırmayı planlayan Alltours, önümüzdeki yaz Alltoura Club markası altında İspanya, Yunanistan ve Türkiye'de toplam 7 otel açacak.
İlgili Haberler

Türkiye'deki en iyi 10 otel belli oldu! Dünyaca ünlü dergi açıkladı
Dünyanın önde gelen seyahat yayınlarından olan Condé Nast Traveller, 2026 yılında Türkiye’deki en iyi 10 otel listesini açıkladı.

Avrupa'da turizm 2026'da yüzde kaç büyüyecek? Tahminler belli oldu
WTTC'nin Malta'da yapılan 26. Küresel Zirvesi'nde Avrupa'da seyahat ve turizm sektörünün bu yıl yüzde 3,1 oranında büyümesinin beklendiği bildirildi.

Turizmde 2027 hesabı! Hedefler değişecek mi?
Turizmde 2026 ve 2027 yıllarına ilişkin gelir ve turist hedefleriyle ilgili hazırlanan soru önergesi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un cevaplaması talebi ile Meclis'e sunuldu.



%20(2).gif)

