Malta'yı Türkiye'de Manya Medya tanıtacak

Malta'yı Türkiye'de Manya Medya tanıtacak
Malta Turizm Kurumu (Malta Tourism Authority), Türkiye’de turizm alanında tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirecek turizm temsilcisini seçti.

Türkiye turizm sektöründe, dijital pazarlama, medya planlama, içerik pazarlama ve fenomen pazarlaması (influencer marketing) alanlarında faaliyetleriyle tanınan yeni nesil pazarlama ajansı Manya Medya, 1 Eylül 2018 tarihi itibarıyla Malta’nın Türkiye’deki yetkili turizm tanıtım ve pazarlama ajansı oldu.

Dijital ve açıkhava reklamları, sosyal medya pazarlaması, influencer pazarlama ile basın ve halkla ilişkiler alanlarında yapılan kapsamlı bir çalışmanın ardından Ekim 2018’de hayata geçirilecek tanıtım planı ile Malta, önümüzdeki dönemde tercih edilen bir turistik destinasyon olarak adını Türkiye’de daha fazla duyurmayı hedefliyor.

Malta, tarihî merkezleri, kültürü, adaları, lezzetleri, festivalleri ve ikonik turist destinasyonları ile Akdeniz’de ön plana çıkan bir ada ülkesi. Yapılacak kapsamlı tanıtım çalışmaları ile bu özelliklerin yanı sıra, Malta’nın Avrupa’da öncü durumdaki yabancı dil okulları da bir turizm unsuru olarak tanıtılacak.

Konuyla ilgili olarak Malta Turizm Kurumu Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı Carlo Micallef şunları söyledi:

“İstanbul ve Valetta arasındaki direkt uçuşların Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferleri sayesinde artmasıyla birlikte, Malta Turizm Kurumu adamızı ziyaret eden Türklerin sayısını arttırmak amacıyla faaliyetlerini artırma ihtiyacı hissetmiştir. Bu amaçla Manya Medya’yı pazarlama ekibimize ve uluslararası temsil ağımıza katmaktan memnuniyet duyuyoruz. Manya Medya’nın Malta’yı ve kardeş adaları Gozo ve Comino’yu Türk seyahatseverlere tanıtmak ve Türkiye’den Malta’ya ziyaretlerin bir üst seviyeye taşınmasını sağlamak için gerekli bilgi ve becerilere fazlasıyla sahip olduğuna güvenimiz tam. Akdeniz’in ortasında, berrak sularla çevrili ve yılda 300 gün güneşli havasıyla, kültürel mirası ve çeşitliliğiyle, konukseverliği Malta ziyaretçilerine unutulmayacak anılar vadediyor.”


Bu Haber 12.10.2018 - 15:03:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.