Mahkemeden Lykia World Links Golf Antalya için önemli karar

Mahkemeden Lykia World Links Golf Antalya için önemli karar
Silkar Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu, mahkemenin Lykia World Links Golf Antalya için tahliye kararı verdiğini duyurdu.


Konuya ilişkin olarak Silkar Turizm adına Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

''Silkar Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş., tahsis sahibi olduğu Antalya ili Manavgat ilçesinde bulunan Lykia World Links Golf Antalya isimli tesisinin kirası tahsil edilemediğinden tesiste kira sözleşmesi dahil her ne nam altında olursa olsun bulunanların tahliyesi ve tesisin golf tesisleri dahil bir bütün olarak teslimi için gerekli hukuki girişimleri başlatmıştır. İstanbul 6. İcra Hukuk Mahkemesi 2016/109 E., 2016/401 K. sayılı 30.03.2016 tarihli ilamla tahliye kararı almış ve bu karar kesinleşmiştir.

 Önümüzdeki günlerde turizm sezonu daha yoğun devam edeceğinden tesisle iş ilişkisi olanların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için kamuoyu ve ilgililere önemle duyurulur.''



Bu Haber 07.06.2016 - 21:36:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • isimsiz- 21.08.2016 - 01:29

    o yüzden vadi bey çalışanları mesai ve çift yömüyelerini yatırmıyor ?

  • isimsiz 08.06.2016 - 10:04

    Vadi Karatoprakli gibi dürüst isletmecilere çamur atmayın.Silkar turizm islettide ne oldu birçok insan daha parasını alamadı. Vadi Karatoprakli hiç bir işçisinin parasını odememezlik yapmadı.Lykia World otelini tekrardan ayağa kaldırdı.Her ayın 8.gununde maaşlar yatıyor.Diger oteller sıfır çekerken Vadi Karatoprakli otele misafir cekmeyi başarıyor.Kisacasi meyve veren agaci tasliyorlar.

  • GÜZEL ANTALYA 08.06.2016 - 12:13

    Bu ne lahana ne perhiz,kirayı ödemeyen baldız oteli işletemeyen silahtaroğlu,üstüne turizm de kriz akıllı olsalar bulaşmazlar bile iflas ertelemede olan bir sirket işletme sermayesi bulamıyor bırakın da işleten işletsin hiç olmaz ise su sıkıntılı günlerde istihdam yaratılıyor.

  • Hak ve Adalet 08.06.2016 - 10:26

    Haksız bir şekilde tesisi işlettiklerini savunan ve halen tesiste bulunan Vadi Karatoprak ve saz arkadaşları lütfen sizi arka kapıdan dışarı alalım...cukkaya indirdiğiniz paraları da iade etseniz iyi olur

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.