Lujo, Bodrum'da ve yurt dışında yeni oteller açacak

Lujo, Bodrum'da ve yurt dışında yeni oteller açacak
Bodrum'daki lüks otel Lujo'nun sahibi Serkoç Otelcilik'in, yurt dışında yeni oteller açacağı belirtildi.

Serkoç Otelcilik'in Meksika (Cancun) ve Maldivler'de olmak üzere yeni oteller açacağı belirtildi.

Serkoç Otelcilik’e ait Lujo Hotel Bodrum yeni yatırımları arasında yurtdışında otel açmak olduğunu açıkladı. Pandemi öncesi Maldivler’e yatırımı kesinleştiren şirket yatırımlarını geçtiğimiz yıl pandemi sebebi ile askıya alsa da 2024 yılında faliyete geçecek şekilde Maldivler’de bir otel açmak üzere çalışmalara başladığını duyurdu. Turizm sektöründe Türkiye’den çıkan uluslararası bir marka hedefi ile ilerleyen şirket, Maldivler’den sonra otel açmayı planladığı diğer bir lokasyonun Meksika Cancun olduğunu belirtti. Serkoç Otelcilik’in ilk oteli olan Lujo Hotel Bodrum öncelikle mevcut yatırımı büyütmek istiyor.

Lujo Hotel Bodrum Satış ve Pazarlama Direktörü Çağsal Kılıçkaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Mevcut tesisimizin yanı başında Pina Yarımadası var, 30 adet az katlı ünitenin bulunduğu tamamen doğa içinde yer alan bir proje üzerinde çalışıyoruz. 2022 yılında faliyete geçireceğiz. Ayrıca yine otelin yanında 24 dönümlük arazide 27 villalık bir proje daha geliyor. Hedeflerimiz arasında Lujo’yu uluslararası bir marka yapmak var. Bu konuda yoğun çalışmalarımıza 2 yıl önce başlamıştık. İlk yurtdışı otelimizi Maldivler'de açmak üzere yatırımlarımızı yaptığımızı paylaşmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

Lujo Hotel'in bu sene Bodrum için sürprizi ise deniz uçağı. Yeni sezon hizmetleri arasına eklediği deniz uçağı ile misafirlerine Kapadokya, Pamukkale, Ölüdeniz, Salda Gölü gibi yerleri keşfetme imkanı verirken Kos'u veya Mykonos’un eğlenceli gece hayatını merak eden konuklarına çift yönlü seyahat seçeneği de sunacak.



Bu Haber 24.03.2021 - 09:39:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.