Lufthansa'nın CEO'su Jens Ritter neden kabin görevlisi oldu?

Lufthansa'nın CEO'su Jens Ritter neden kabin görevlisi oldu?
Alman hava yolu Lufthansa'nın CEO'su Jens Ritter, Riyad ve Bahreyn'e yapılan uçuşlarda kabin görevlisi olarak bulundu.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Lufthansa'nın CEO'su Jens Ritter, şirketin Riyad ve Bahreyn uçuşlarında ek kabin görevlisi olarak bulundu. Yolculara ikramda bulunan Ritter, yaşadığı deneyimi LinkedIn hesabından paylaştı. Aynı zamanda pilot olan 50 yaşındaki Jens Ritter, yaşadığı deneyimi ve neden böyle bir şey taptığına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Bazen perspektif değiştirmek gerekir”

"Yeni içgörüler kazanmak için bazen perspektifinizi değiştirmeniz gerekir. Bu hafta Riyad'a ve Bahreyn'e uçan uçaklarımızda kabin ekiplerimize 'ek mürettebat üyesi' olarak eşlik ettim. Ne yolculuk ama! Uzun yıllardır Lufthansa grubunda görev yapıyorum ama hiç kabin görevlileri ile çalışma fırsatım olmadı. Dürüst olmak gerekirse bu deneyim benim için hem ilginç hem de zorlayıcıydı.

“Her an ayakta, dikkatli ve sevimli olmanız gerekiyor”

Misafirlerin isteklerini bireysel olarak ele almak, her biri farklı enerjiye sahip yolcularla ilgilenmek o kadar ilginçti ki. Pilot olarak uçtuğum dönemlerde gece uçuşunun getirdiği zorlukları bildiğimi düşünürdüm. Ancak biyolojik saatinizin uyumanız gerektiğini söylediği bir anda sizin ayakta, dikkatli ve sevimli olmanız gerçekten ilginç bir deneyimdi. Riyad’a giderken business, Frankfurt’a dönerken ise ekonomi sınıfında yolculuk edenlere hizmet ettim. 

“Hayrete düştüm”

Özellikle bir şeyler yolunda gitmediğinde ne kadar çok şeyin organize olması gerektiğini görünce hayrete düştüm. Örneğin yemek kartlarında gösterilen yemeklerin tamamının uçağa yüklenmemiş olduğu durumda.

“Ofiste karar vermek daha farklı olacak”

Birkaç saat içinde ne kadar çok şey öğrendiğime şaşırdım. Kabinde görev yaptıktan sonra ofiste karar vermek daha farklı olacak benim için. Bu deneyimi mümkün kılan muhteşem ekibe, sevimli konuklara ve katılan herkese teşekkür ederim"


Bu Haber 24.08.2023 - 09:15:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.