Lara Barut Collection büyük dönüşümün ardından kapılarını açtı

Lara Barut Collection büyük dönüşümün ardından kapılarını açtı

Lara Barut Collection misafir ve iş ortaklarına duyurduğu tarihte kapılarını açtı.


22 Nisan’da yeniden misafirlerini ağırlamaya başlayan oteldeki yenilikler, tekrar gelen misafirler ve iş ortakları tarafından merakla bekleniyordu. 110 bin metrekare alanda kurulu olan otel, Kasım 2021 – Nisan 2022 dönemini kapsayan dönemde büyük bir dönüşüm geçirdi.

Barut Hotels’in lüks konsepti Barut Collection ile hizmet veren otel, planlandığı gibi sezona 22 Nisan’da merhaba dedi. 12 ay boyunca hizmet veren Kundu Oteller Bölgesi’nin Antalya Uluslararası Havalimanı’na en yakın konumda yer alan oteli Lara Barut Collection birçok yeniliği hizmetleri arasına ekledi.

Otelin büyük bir yatırımla yenilendiğini belirten Genel Müdür Cem Karacan, ‘‘yaptığımız yatırımı renovasyon şeklinde tanımlamak bu büyük dönüşümü tarif etmekte yetersiz kalabilir. Yeni Lagoon bölümümüz ile swim-up oda kategorilerimizi hayata geçirdik. Yeni Türk Hamamı ve jakuzili penthouse süitler ve büyük aile süitleri başta olmak üzere, üstün ses izolasyonuna sahip 16 farklı kategorideki odalarımızla zengin konaklama seçeneği sunuyoruz. Ödüllü kaydıraklardan oluşan yeni aquapark, 9 a’la carte restoran, yeniden düzenlenen ve eğlence alanları genişletilen plaj alanı, yeni spor olanakları gibi birçok yenilik misafirlerimizi bekliyor’’ dedi.



Bu Haber 22.04.2022 - 11:30:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mükemmel kadrosu

    Ramazan Mencik 23.04.2022 - 09:29

    Çok Saygın

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.