Kuşadası’ndan haftanın 3 günü Celestyal gemisi kalkıyor

Kuşadası’ndan haftanın 3 günü Celestyal gemisi kalkıyor

Celestyal Cruises, haftanın 3 günü Kuşadası Limanından Yunan Adalarına tur düzenliyor.


Kuşadası limanına pandemi öncesi yaptığı aralıksız ve düzenli seferlerle Türkiye’ye en çok giriş çıkış yapan kruvaziyer firması olan Celestyal Cruises, haftanın 3 günü Kuşadası Limanından Yunan Adalarına tur düzenliyor.

1664 yolcu kapasiteli Celestyal Olympia her salı ve her cumartesi günleri 3 ve 4 gecelik Iconic Aegean Turları için, 1200 yolcu kapasiteli Celestyal Crystal ise her pazartesi günü 7 gecelik Idyllic Aegean Turları için Kuşadası’ndan da misafirlerini alıyor. Türk gezginlerin 299 eurodan başlayan her şey dahil fiyatlarla katıldığı Yunan Adaları Turlarının rotasında Patmos, Rodos, Girit, Santorini, Atina, Mikonos, Milos ve Selanik var. 

Celestyal gemileri, Atina’dan binen çoğunluğu Amerikalı, Avrupalı olan yolcularıyla Kuşadası’na geliyor. Onlar bu limanda kara turu ile Efes’i keşfederken; Türkiye’den yolcular gemiye biniyor.

Türkiye’den gezginler için de alternatif bir tatil ve bütçede esnek bir rota sunan her şey dahil cruise turlarında sınırsız içecek paketi, kara turları, Mikonos shuttle, seyahat sağlık sigortası ve gemi hizmet bedelleri için ayrıca ücret ödemeye gerek kalmıyor.

Yaz sonunda dümeni İstanbul Galataport’a kıracak

Celestyal Crystal, yaz zonunda rotasını İstanbul’a çevirerek Galataport Limanına demirleyecek ve buradan Eclectic Aegean Turlarını başlatacak, 6 gecelik bu turların rotasında ise Kavala, Selanik, Volos, Santorini ve Atina olacak.



Bu Haber 31.05.2022 - 13:20:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.