KURAP üyeleri İzmir’de hava yolu şirketleri ile görüştü

KURAP üyeleri İzmir’de hava yolu şirketleri ile görüştü

KURAP Kurumsal Seyahat Acenteleri Platformu temsilcileri Eylül ayı olağan toplantısını İzmir’de gerçekleştirdi.


ARKAS Turizm ve İTALTUR ev sahipliğinde gerçekleşen KURAP Eylül ayı olağan toplantısı İzmir’de ARKAS Holding’in La Mahzen Restaurant toplantı salonunda gerçekleştirildi. 

Toplantıda kurumsal müşterilere hizmet veren acentelerin genel sorunları görüşüldü. İzmir’e yeni uçmaya başlayan Air Arabia’nın Satış Müdürü Meltem Özkeskin’in de katıldığı toplantıda, Air Arabia’nın İzmir uçuşlarına başlamasından dolayı Özkeskin’e plaket verildi. Özkeskin’in ardından, İzmir ve ülke turizmine verdiği destekten dolayı Sun Express Satış Müdürü Ece Şenay’a da teşekkür plaketi verildi.

Toplantıya Pegasus Hava Yollarını temsilen Satış Müdürü Burcu Ardalı ve ekibi de katıldı. Kurumsal seyahat acenteleri, Pegasus Hava Yolları’ndan beklentilerini iletti. Acenteleri temsilen KURAP Başkanı Moris Kohen Kasar,  “Pegasus Hava Yolları’nın bagajsız yolcu bilet satış uygulamasını sadece kendi web sitesinden yaptığını ve bu uygulamanın acentelere de açılması gerektiğini ifade etti. Pegasus Hava Yolları dış hat opsiyon sürelerinin makul seviyede uzatılması ve acenteler tarafından yapılan satışların yalnızca web tabanlı değil, GDS kanallarından da yapılabilmesi gerektiğini kaydeden Kasar, “KURAP ile Pegasus Hava Yolu arasında ortak bir çalışma platformu yaratılabilir. Yeter ki samimi olalım ve sıkıntılara çözüm bulmak için adım atalım. Biz her hava yolu ile ortak çalışma yapmak isteriz. Bugün gündemimiz İzmir olduğu için doğal olarak İzmir’i daha fazla konuşacağız ve bu güzel şehrimize direkt uçan veya frekansını artıracak her hava yoluna tam destek veririz” dedi



Bu Haber 10.09.2018 - 20:44:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.