Kosova merkezli Ephesus Tur, Akay Travel ile anlaştı

Kosova merkezli Ephesus Tur, Akay Travel ile anlaştı

Balkanlarda faaliyet gösteren tur operatörlerinden Kosova Merkezli Ephesus Tur 2019 sezonunda Akay Travel ile çalışacak.


Kosova merkezli Ephesus Tur, 2019 yılından itibaren Akay Travel ile yola devam edecek. Ephesus Tur Genel Müdürü Tarik Ustaibo, Türkiye pazarında daha fazla pay almak için yola Akay Travel ile yola devam edeceklerini ifade etti.

Türkiye pazarında bir üst lige çıkarak pazarda daha da büyük hedefler planladıklarını dile getiren Tarik Ustaibo “ Antalya Turizmi özellikle Avrupa pazarında söz sahibi olmuş ve tercih sıralamasında başı çekerek istenilen yerlere gelmiş durumda, Önceliğimiz yolcu sayımızla birlikte üst gelir grubuna mensup turist sayısını da arttırmak olacak. Akay Travel ile yapmış olduğumuz birliğimizin, bizi planladığımız büyük hedeflere ulaştıracağından emin olduğumuz için böyle bir birlikteliğe karar aldık.” Dedi.

Akay Travel Genel Müdürü Ethem Okudur ise, yaptıkları iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okudur, Ephesus Tur’un Türkiye’de hedeflerine ulaşmaları için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.



Bu Haber 07.12.2018 - 16:04:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.