Korhan Alşan Kilit Grubundan ayrıldı

Korhan Alşan Kilit Grubundan ayrıldı
2015 yılından bu yana Kilit Grubu bünyesindeki Nirvana Hotels'in CEO'luğu görevini yürüten Korhan Alşan, grup ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Türkiye'nin önde gelen turizm gruplarından Kilit Grubu bünyesindeki Nirvana Hotels'de 2015 yılından bu yana CEO olarak görev yapan Korhan Alşan, 31 Aralık 2023 itibariyle görevinden ayrılacağını açıkladı. Alşan, paylaştığı teşekkür mesajında şunları söyledi

"Şubat 2015 tarihinden bu yana Kilit Grup bünyesinde, Amara World Hotels ile başlayıp, Nirvana Hotels markası işletmeleri, Cosmos Theatre ve Cosmos Moonlight gibi diğer değerli inovatif turizm markaları nezdinde icra etmekte olduğum CEO görevimden, Aralık 2023 sonu itibari ile ayrıldığımı bildirmek isterim. 

Kilit Grup çatısı altında çalışmak, değer yaratmak, çok heyecan verici ve gurur verici idi. 

Başta Sayın Süleyman Kilit, Sayın Tuncay Kilit, Sayın Taner Kilit, Sayın Turan Kilit ve Sayın Tolga Kilit olmak üzere tüm Kilit Ailesi mensuplarına, şirket yöneticilerine, çalışanlarına ve iş birliği içinde olduğumuz tüm değerli kurumlara kuruluşlara ve kıymetli şahsiyetlerine, bu muhim görevde şahsıma gösterdikleri saygı, güven ve destekten ötürü şükranlarımı sunuyorum. 

Antalya’nın en önemli turizm ve hizmet şirketleri yapılarından biri olan Kilit Grup, değerli markaları, kıymetli yöneticileri ve çalışanları ile birlikte, seviyesini çok daha ileriye taşıyacaktır.

En büyük teşekkürümü ise, 9 senelik bu süreçte her zaman şahsıma karşı saygılarını muhafaza eden, çok tutkulu ve disipli çalışarak daima yanımda olan, bana güç ve ilham veren, beni hiç bir zaman mahçup etmeyen tüm çalışma arkadaşlarıma arz etmek istiyorum. 

Hep söylediğm ve inandığım üzere turizm bir memleket meselesidir. Türkiye turizmi için, güzel Antalyamız ve bu eşşiz vatan için, hep birlikte çalışmaya, üretmeye, değer yaratmaya ve pozitif katkılar sunmaya devam edeceğiz."


Bu Haber 23.12.2023 - 09:41:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Feti KUYUCU 23.12.2023 - 10:11

    Sevgili Dostum Korhan ALSAN Kilit Turizm Grubu üst segment konaklama ve servis markası NİRVANA nın oluşumundan bugün geldiği noktaya kadar çok önemli katkılar yaptı ve değer oluşturdu. Sektörün önemli profesyonel isimlerinden birisidir. Her iki taraf için hayırlı olmasını dilerim.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.