Komedyen başkan Bodrum'daki ünlü otele tatile geldi

Komedyen başkan Bodrum'daki ünlü otele tatile geldi

Yapılan seçimlerde rekor oyla Ukrayna Devlet Başkanı seçilen Vladimir Zelensky, soluğu Bodrum'da aldı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Seçime kısa bir süre kala adaylığını ilan eden ve yüzde 73 gibi rekor bir oyla Ukrayna Devlet Başkanı seçilen komedyen Vladimir Zelensky, iki günlük tatil için ailesiyle birlikte Bodrum'a geldi.

‘’FESTİVAL İÇİN ÇOCUKLARIMI TÜRKİYE’YE GÖTÜRÜYORUM’’

Seçim vaadinde şeffaflık sözü veren Zelensky, Facebook sayfasından, ''Açık olmaya söz verdim. Çocuklarımı festivale katılmaları için Türkiye'ye götürüyorum'' diye mesaj attı.

Vladimir Zelensky'nin bu mesajı üzerine bazı Ukraynalılar tepkisini dile getirdi. Lujo Hotel'de 30 Nisan'da başlayıp 7 Mayıs'a kadar devam edecek festivalin kişi başı bin 500 euro maliyeti olduğunu belirten Ukrayna vatandaşları, Fcebook'ta tepkilerini dile getirdi.

BAZI UKRAYNA VATANDAŞLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Festivale katılanların konserlere ve etkinliklere katılım taahhüdünde bulunduğu belirtilirken, her bir konserin bilet fiyatının 40 euro ile 350 euro arasında değiştiğine dikkat çekildi. Facebook'tan Vladimir Zelensky'nin mesajına yorum yazan bazı Ukraynalılar, ''Çalışmaya başlaması gerekiyordu. Dışarı çıkıp insanların dertlerini dinlemeli, gazetelere demeç vermeli ve halkın Paskalya bayramını kutlamalıydı.'' ifadelerini kullandılar



Bu Haber 26.04.2019 - 14:38:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.