Kolin İnşaat'ın İstanbul Havalimanı'ndan çekilmesine onay
Kolin İnşaat'ın İstanbul Havalimanı'ndaki tüm hisselerinin Cengiz İnşaat ve Kalyon İnşaat tarafından devralınmasına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı.

Kolin İnşaat Turizm'in; İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş., CMLKK Bilişim Teknolojileri Hizmetleri A.Ş., CMLKK Liman İşletmesi A.Ş., CMLKK Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri A.Ş. ve İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş.’de bulunan hisselerinin Cengiz İnşaat ile Kalyon İnşaat tarafından devralınmasına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı.
İstanbul Havalimanı İşletmesi İGA içindeki 5 şirketten biri olan Kolin'in, işletme içinde yüzde 20'lik payı bulunuyordu.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

