Kırım'daki 4 yıldızlı otelin fiyatı Antalya'daki 5 yıldızlıdan daha yüksek

Kırım'daki 4 yıldızlı otelin fiyatı Antalya'daki 5 yıldızlıdan daha yüksek
Yurt dışındaki pek çok destinasyonun Rus turiste kapalı olmasının rahatlığını yaşayan Kırımlı otelciler, fiyatları üst perdeden belirliyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Tatil seçeneği ülke içi, Türkiye, BAE ve Zanzibar gibi destinasyonlarla sınırlı olan Rusya'da, otel fiyatları el yakıyor. Öyle ki, Kırım'daki 4 yıldızlı bir otelin fiyatının Antalya'daki 5 yıldızlı ultra her şey dahil otelden daha pahalı olduğuna dikkat çekiliyor.

Rus turizm haber portalı TourDom'da yer alan haberde, Kırım'da bulunan 4 yıldızlı Bridge Resort'ün fiyatının, Limak Limra Hotel & Resort'ten daha yüksek olduğu belirtildi. Haberde yer alan detaylara göre, 1 Haziran Moskova çıkışlı iki kişi, iki çocuk 7 gece tatilin bedeli Bridge Resort'te 191 bin ruble iken, aynı tarihlerdeki aynı tatilin Limak Limra Hotel & Resort'teki (Kemer) fiyatı 147 bin ruble.

Tüm ek masraflar hesaba katıldığında fark 16 bin ruble

Ek ücretler göz önüne alınarak yapılan hesapta ise, Bridge Resort'ün 198 bin ruble, Türkiye'deki otelin ise 162 bin ruble olduğu, aradaki fiyat farkının 36 bin ruble olduğu belirlendi. Türkiye'ye gelişte istenen PCR test ücreti de eklendiğinde (20 bin ruble) aradaki farkın 16 bin ruble olduğu tespit edildi.



Bu Haber 15.03.2021 - 09:52:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Onur Bıyıklı 16.03.2021 - 01:03

    Siz ucuza satarsanız, hakkını isteyene pahalı dersiniz. Bu bizim otelcilerimizin ve tur operatörlerinin çifte ayıbıdır. Hem kendileri ucuz peşindeler, hemde hakkını almak isteyeni karalıyorlar. Çok hatalıyız diyerek düzeltmeye çalışmamız gerekir.

  • Turizimci 16.03.2021 - 04:05

    1.si limra bence zaren 5 yıldızlı bi otel değil diye düşünüyorum. 2.si ise bizim yaptığımız turizm elemandan çalalılım en dantik en ucuz yemeği çıkaralım ( bazı işletler tabiki hariç ) fiyatları en tabandan verelim. Ülkemizi hiç pazarlayamıyoruz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.