Kilit Grubu ile HotelBeds arasında stratejik iş birliği anlaşması

Kilit Grubu ile HotelBeds arasında stratejik iş birliği anlaşması

Türkiye'nin değişik resort bölgelerinde 17 otelle faaliyet gösteren Kilit Hospitality Group, dünyanın önde gelen yatak bankası HotelBeds ile anlaşma imzaladı.


TurizmGüncel

Side, Belek, Kemer ve Bodrum'da 17 otelle faaliyet gösteren Kilit Hospitality Group (KGH), dünyanın önde gelen yatak bankası HotelBeds ile stratejik iş birliği anlaşması imzaladı.

Küresel bir toptan yatak satış kanalı olan HotelBeds ile Kilit Global arasındaki anlaşma,, HotelBeds'e Kilit Grubu'na ait Crystal Hotels bünyesindeki ultra her şey dahil 17 lüks otele özel erişim imkanı sağlarken, Kilit Hospitality Group’un mevcut yatak kapasitesinin de daha geniş bir ağda dağıtımına olanak sağlayacak.

ÇETİNBAŞ: LOKAL ÖLÇEKTE DAHA FAZLA BÜYÜME PLANIMIZ VAR

HotelBeds Türkiye Müdürü Arzu Harley, yapılan anlaşmanın turizmde uzun süre sıkıntı yaşayan Türkiye'ye duydukları güvenin bir göstergesi olduğunu belirtirken, Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş, ''Türkiye'nin en büyük plaj ve resort olmamıza rağmen, lokal ölçekte daha da büyüme planlarımız var. HotelBeds ile yaptığımız anlaşma da bu hedefimizin bir parçası. HotelBeds ile yaptığımız anlaşma sadece rezervasyonlarda büyümemizi değil, katma değeri yüksek rezervasyonlarda büyüme sağlama noktasında da büyük önem taşıyor.'' dedi.

KİLİT GRUBU'NUN OTELLERİ 140 KAYNAK PAZARA ERİŞİM İMKANI BULACAK

Söz konusu ortaklık, Kilit Global'e 140’ı aşkın kaynak pazardan daha fazla sadakat puanı, perakende seyahat ecentesi, ödeme programları, hava yolu şirketleri ve tur operatörleri de dahil, Hotelbeds platformunu kullanan dünya genelindeki 60 bini aşkın seyahat satın alan aracılara erişim sağlayacak.

Ayrıca KGH, tamamı tek sözleşme kapsamında birleşmiş bulunan hem – ‘Bedsonline'  markası çerçevesinde faaliyet gösteren perakende satış kanalı, hem de “Hotelbeds” markası kapsamında faaliyette bulunan toptan satış kanalı vasıtasıyla kendi otel odalarının dağıtımını yapabilecek.



Bu Haber 11.04.2019 - 19:39:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.