Kılıçdaroğlu’nun Kayseri’de yemek yediği restorana ceza

Kılıçdaroğlu’nun Kayseri’de yemek yediği restorana ceza

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri ziyaretinde yemek yediği restoran, sigara yasağına uymadığı gerekçesiyle önce 10 gün süreyle kapatıldı sonra karar iptal edildi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri’deki ziyaretleri esnasında toplantı düzenlediği ve yemek yediği Sinan Chef isimli restorana, "sigara yasağına” uymadığı gerekçesiyle 10 gün kapatma cezası verildiği öğrenildi.

İşletmenin BirGün'e verdiği bilgiye göre, restoranda "sigara içildiği" gerekçesiyle verilen kapatma cezası iptal edildi.

Restoranın sahibi Sinan Yavuz, restoranın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda restoranın 8 Ocak 2023 tarihine kadar kapatıldığını ve yılbaşı gecesi toplamda 400 kişilik rezervasyonu iptal ettiklerini açıklamıştı.

Geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer “İşletme sahibi başına daha fazla şey gelmemesi korkusuyla genel başkanımızın ziyaretiyle kapatıldığını söylemese de bu kapatmanın ziyaretle ilgili olduğunu gayet iyi biliyoruz. Sizin ötekileştiren, kamplaştıran, kindar, sizden olmayanı baskıyla, korkuyla sindirmeye çalışan literatürünüzü yerelde de genelde de çok iyi biliyoruz, ama bu da olduysa hakikaten pes artık” diyerek kapatılma kararına tepki göstermişti.

........................................................ GÜNCELLEME 30.12.2022, 10.42 .................................................

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri ziyaretinde toplantı yapıp yemek yediği Sinan Chef isimli restorana verilen 10 günlük kapatma cezası iptal edildi.



Bu Haber 30.12.2022 - 10:34:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.