Kervansaray otellerine iki İranlı işadamı talip

Kervansaray otellerine iki İranlı işadamı talip
Kervansaray Yatırım Holding, İranlı işadamı Mirahmed Shoseu ile Kervansaray Lara ve Kervansaray Kundu için görüşmelere başladıklarını açıkladı

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamayı aktarıyoruz:

Antalya'da bulunan Kervansaray Lara ve Kervansaray Kundu Otellerimizin gayrimenkullerinin %50 hissesine ilişkin gelen talep çerçevesinde satış görüşmelerine başlanmıştır.

  AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin aktifine kayıtlı Güzeloba Mahallesi, Tesisler Caddesi, No:172 Muratpaşa-Antalya'da bulunan KERVANSARAY LARA OTEL ve KONGRE MERKEZİ ile Güzeloba Mahallesi, Kemerağzı Turistik Tesis Alanı, Aksu-Antalya'da bulunan KERVANSARAY KUNDU Otellerimizin gayrimenkulünün %50 hissesini İranlı işadamı Mirahmed Shoseu satın almak istemektedir.

Her iki gayrimenkulün tamamı için (%100'ü) değerleme sonucu tespit edilen bedel toplam 272.965.000 TL'sıdır. Söz konusu gayrimenkuller için değerleme sonucu tespit edilen bedelin %50'sine tekabül eden toplam 136.482.500 TL'sından aşağı olmamak üzere Mirahmed Shoseu ile satış görüşmelerine başlanmıştır. Satış görüşmelerinin neticelenmesi halinde sonuçları ayrıca bildirilecektir.

Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine sunulur.

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Bu Haber 15.11.2013 - 11:10:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.