Kervansaray Grubu'nun otellerine icra takibi, bir tanesi 31 Ocak'ta satılıyor

Kervansaray Grubu'nun otellerine icra takibi, bir tanesi 31 Ocak'ta satılıyor
Kervansaray Yatırım Holding’e bağlı üç büyük otelin icralık olduğu öğrenildi. Bunlardan Bursa'da bulunan Bursa Kervansaray Termal'in 31 Ocak'ta icradan satılacağı belirtildi.


Bünyesinde 8 tesis bulunan Türkiye'nin önemli otel gruplarından Kervansaray Hotels'in bazı otellerinin icra yoluyla satılacağı belirtildi.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, 31 Ocak'ta icradan satılacak olan Bursa Kervansaray Termal için 53 milyon lira muhammen bedel belirlendi.



İKİ OTELİN DEĞERİ 464 MİLYON TL

Alacaklı konumda bulunan Alman Aareal Bank AG, Kervansaray Yatırım Holding’deki olan 64,6 milyon Euro’luk alacağı için Kervansaray’ın Antalya Lara ve Bursa’daki otellerine yönelik icra takibine girişti. Anılan iki otelin değeri 464,7 milyon TL olarak belirlendi.

İLK İHALE 31 OCAK GÜNÜ

Edinilen belgelere göre Bursa’da bulunan otel için satış günü belirlendi. Busra 7. İcra Müdürlüğü’nün kararına göre Kervansaray Bursa Termal’in ilk icra ihalesi 31 Ocak günü yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda ihale 28 Şubat günü yinelenecek. Anılan otel için belirlenen bedel 53 milyon 610 bin TL. Bilindiği icra ihaleleri belirlenen bedelin yüzde 50’si üzerinden yapılıyor.

YENİ SATIŞ GÜNÜ BELİRLENECEK

Kervansaray Bodrum Oteli için de geçtiğimiz günlerde icradan satış günü alınmıştı. Ancak, dosyadaki bir takım eksiklikler nedeni ile bu satış düşmüştü. Otelin yeniden icradan satışı için yeni bir tarih belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi.




Bu Haber 24.01.2017 - 13:48:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.