Kendi gidiyor turistleri göndermiyor

Kendi gidiyor turistleri göndermiyor
İngiltere Başbakanı Theresa May'e bir mektup yazan Red Sea Holidays'in sahibi, uçuş yasağının kaldırılmasını talep etti. Theresa May, İngiltere'nin uçuş yasağını devam ettirdiği Şarm El Şeyh'teki toplantıya katılmak için bu havalimanına uçtu.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Mısır'ın ünlü tatil bölgesi Şarm El Şeyh'e uçuş yasağını devam ettiren İngiltere, söz konusu yasaı sürdürüyor. Başbakan Thresa May'e bir mektup yazan Red Sea Holidays'in başkanı Peter Kearns, yasağın kaldırılmasını talep etti.

Avrupalı ve Arap liderlerin toplantısına katılmak için Şarm El Şeyh'e giden Theresa May'e, ''Şarm El Şeyh Havalimanı'na inişinizin ve bu havalimanından ayrılışınızın diğer havalimanlarındaki kadar sorunsuz olduğuna eminim.'' diye yazan Kearns, Rusya'nın haricinde Şarm El Şeyh'e uçuş ysağı uygulayan tek ülkenin İngiltere olduğunu kaydetti. Peter Kearns mektubunda, ''Şarm El Şeyh'e dönük uçuş yasağını derhal gözden geçirip geçirmeyeceğinizi öğrenmek istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Mısır'ın İngiltere turizm müşaviri Amr El Ezabi ise, Şarm El Şeyh'in bakanlar ve başbakanlar gibi üst düzey isimlerin katıldığı zirveye ev sahipliği yapaak ne kadar güvenli bir yer olduğunu gösterdiğini öne sürdü.



Bu Haber 26.02.2019 - 16:01:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.