Kempinski Bodrum’dan kış dönemi kararı

Kempinski Bodrum’dan kış dönemi kararı

2022 yaz döneminde iyi bir sezon geçirdiğini açıklayan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, operasyonlarına kışın da devam etme kararı aldı.


Yaz sezonunu başarıyla tamamladığını açıklayan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, kış döneminde de misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Otelin genel müdürü Mehmet Ferman Doğan “Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum’da Gökova Körfezi’ndeki tesisin hem otel hem de rezidans bölümünde kış boyuna misafirleri ağırlayacağız. Sonbahar ve kış ayları sakin ve huzurlu bir ortamda hem fiziksel hem de zihinsel olarak arınma için çok uygun dönemler. Biz de misafirlerimiz için çok özel wellness programları hazırladık. SPA’mız hizmet verdiği geniş alan, sunduğu terapiler ile senenin her döneminde yenilenme merkezi olmaya devam ediyor. Konuklarımıza önümüzdeki dönemde de aynı heyecanla bütünsel bir deneyim sunmaya, onlara Bodrum’un ruhunu pek çok farklı içerikle yaşatmaya devam edeceğiz. Yeni sezonda da gruplardan ailelere, kurumsal toplantılardan çiftlere kadar farklı seçenekler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.



Bu Haber 04.10.2022 - 14:30:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.