Kazakistan-Türkiye uçuşlarında frekans artıyor
Türkiye’ye uçuş kısıtlaması getiren Kazakistan’ın, 7 Haziran’dan itibaren frekans artışına izin verdiği öğrenildi.

TurizmGüncel
Yüksek vaka sayıları nedeniyle Türkiye’ye dönük uçuşları haftalık 9 seferle sınırlandıran Kazakistan’ın, 7 Haziran itibariyle seferlerin yeniden artırılmasına yeşil ışık yaktığı bildirildi. Buna göre, 7 Hazian’dan itibaren 16 sefere çıkarılacak olan Kazakistan-Türkiye uçuşlar, vaka sayıları 5 binin altında indikten sonra haftalık 32 uçuş olarak icra edilecek.
Bu şekilde, THY, Air Astana ve özel hava yolu şirketlerinin yapacağı seferlerle yıl genelinde Kazakistan’dan 200 bin ziyaretçinin Türkiye’ye geleceği kaydedildi.
TurizmGüncel’in Telegram kanalı yayında. Günün öne çıkan turizm haberleri için: https://t.co/KNoOKYG8OD pic.twitter.com/UUvgvILSA1
— TurizmGüncel (@turizmguncel) January 26, 2021
İlgili Haberler

İBB Konaklama Vergisi'nden pay istedi
İstanbul’da bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Turizm Fuarı kapılarını ziyaretçilere açarken, fuarın açılışında bir konuşma yapan İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, belediyelerin Konaklama Vergisi’nden pay alması gerektiğini söyledi.

Anex sonbahar ve kış ayları için Türkiye'ye özel yeni tur paketlerini duyurdu
Anex, Rus turistler için sonbahar ve kış aylarında Türkiye'ye özel yeni tur paketlerini duyurdu. Türkiye'nin Renkleri ve Ankara'dan Altın Halka ismi verilen paketlerle Türkiye'deki birçok bölge tur programı kapsamına alındı.

Japonya'daki turizm fuarında Kapadokya fırtınası
Japonya'da düzenlenen turizm fuarında Kapadokya'nın standı dünyanın dört bir tarafından gelen katılımcılardan yoğun ilgi gördü.



%20(2).gif)

