Kavaloğlu: Bir mağduriyet ortamı yaratıldı

Kavaloğlu: Bir mağduriyet ortamı yaratıldı

AKTOB Başkanı ve TGA Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Kavaloğlu, AKTOB ve TGA seçimleri sürecinde küçük otellerle büyük otellerin ayrıştırılmaya çalışıldığını ifade etti.


Pazar günü yapılan seçimler Akdenizli otelcileri temsilen Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Aansı (TGA) yönetim kuruluna giren AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu, 309 oyla TGA adayları arasında en yüksek oyu alan ikinci isim oldu.

“Tamamen gönüllü bir şekilde çaba harcıyoruz”

Seçim sonrası bir açıklama yapan Kaan Kavaloğlu, TGA yönetimine küçük-büyük ölçekli otel demeden çok büyük bir destekle girdiğini söyledi. TGA’nın Türkiye turizmi için önemli bir kurum olduğunu kaydeden Kavaloğlu, “Biz turizmciler uzun yıllar otellerimizle turizm adına yoğun bir çalışma içindeyiz. Turizmci kimliğimizin yanında bir de STK kimliğimiz bulunuyor. Bunu da tamamen gönüllülük çerçevesinde yapıyoruz. İşimizden ve özel hayatımızdan zaman ayırarak bölgemiz ve Türkiye turizmine katkı sağlamak için tamamen gönüllü bir şekilde çaba harcıyoruz. TGA da bizim için bir ülke meselesidir. Ülkemize hizmet etmek adına bu kurum çatısı altında TGA ve dolayısı ile Türkiye turizmine katkı koymak için adaylığımızı açıkladık ve büyük bir destekle TGA yönetim kuruluna seçildik. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Mağduriyet ortamı yaratıldı”

Seçim döneminde küçük otel-büyük otel kavramları ile bir mağduriyet ortamının yaratıldığını belirten Kaan Kavaloğlu bu konuda ise şu açıklamayı yaptı:

“TGA yönetimine büyük, küçük otel demeden tüm otellerin verdiği bir destekle giriyorum. Akdeniz Bölgesi’nde Kaş’tan Hatay’a kadar çok yoğun bir destek gördük. Bu destek beni çok mutlu etti. Ancak gerek AKTOB seçimleri gerekse TGA seçimleri süresince bir mağduriyet ortamı varmış gibi açıklamalar yapılarak küçük ve büyük otellerin birbirinden ayrıştırılmak istendiğini gördüm. Turizm için birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiği dönemlerde yapılan bu ayrıştırma çabalarının sektöre hiçbir katkısı yoktur. AKTOB seçimlerinde olduğu gibi TGA seçimlerinde de küçük otellerden de büyük bir destek gördük. Şu ana kadar hiçbir ayırım yapmadan çalıştık. Geçmişten günümüze en zorlu dönemleri birlik ve beraberlik içinde atlattık. Bundan sonra da ayrışmadan yolumuza devam edeceğiz.”

TGA çatısı altında bölgeleri ve otelleri temsil etmekten büyük onur duyacağını söyleyen Kaan Kavaloğlu “Diğer turizmci arkadaşlarımız Ahmet Özden ve Şükrü Cimrin ile TGA’da Türkiye turizminin lokomotifi olan Akdeniz Bölgesi’ni temsil edeceğiz. TGA’ya seçilen diğer arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Hep birlikte Türk turizminin gelişmesi ve tanıtılması için çaba harcayacağız.” ifadelerini kullandı



Bu Haber 26.12.2022 - 14:33:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.