Katar vizesiz seyahat uygulamasına geri dönüyor

Katar vizesiz seyahat uygulamasına geri dönüyor

Katar, ziyaretçileri turnuvada dikkatleri çeken ve öne çıkan aile dostu cazibe merkezlerini vizesiz deneyimlemeye davet ediyor.


Katar, vizesiz seyahat uygulamasına geri dönüyor. Katar’da 95’ten fazla ülkeden ziyaretçiler vizesiz seyahatin tadını çıkarabiliyor. Serin hava, el değmemiş kumsallar ve otantik Arap misafirperverliğinin kendine özgü bileşimi ile Katar'ın ziyaretçileri ve sakinleri, bu yılki turnuvayı çok özel ve unutulmaz kılan benzersiz, aile dostu atmosferi yaşamaya devam edecek.

Ziyaretçiler, Souq Waqif ve Katara Kültür Köyü'nde sunulan enfes lezzetleri ve kültürü, Doha Limanı ve Corniche manzaraları, turnuvanın en tanınmış noktalarını yerinde deneyimleme imkanı elde ediyor.

Seyahat kuralları hakkında yorum yapan Katar Turizm Promosyon Sektörü Başkanı Haya Al-Noami: "Gerçekten olağanüstü bir ayın sonuna baktığımızda, yılın en unutulmaz anlarına ev sahipliği yapmış olmaktan gurur duyuyoruz. Katar'ın ikonik cazibe merkezlerinin, sıcaklığının, coşkusunun, ziyaretçileri çekmeye devam edeceğinden eminiz." İfadelerini kullandı.



Bu Haber 24.12.2022 - 11:27:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.