Katar Turizmden dev tanıtım kampanyası

Katar Turizmden dev tanıtım kampanyası

Katar Turizm, uluslararası pazarda entegre tanıtım kampanyasını hayata geçirecek. TV, dış mekân, dijital, sosyal ve basılı medyada yer alacak kampanya, bir ailenin Katar macerasına odaklanıyor.


Katar Turizm, "Katar'da Daha Fazlasını Hisset" başlığı altında duygusal bağlara, aile dostu aktivite ve deneyimlere odaklanan yeni bir küresel marka platformu ve uluslararası reklam kampanyası başlatıyor.   

Kampanyanın merkezinde, Katar'da kaldıkları süre boyunca farklı duyguları tecrübe eden bir aileye odaklanan yeni televizyon reklamı yer alıyor. Televizyon reklamı, küresel yayınlarda ve yerel TV kanallarında 60 ve 30 saniyelik formatlarda gösterilecek.

Kampanya 16 ülkede faaliyete geçecek ve Facebook, Instagram ve Snapchat de dahil olmak üzere sosyal medya platformlarında ve YouTube ve Google Reklam Ağını içeren dijital platformlarda kapsamlı çevrim içi ve dış mekân reklamları da içerecek. Kampanya, seçili basılı reklamlar aracılığıyla da hayata geçirilecek. Yenilenen marka web sayfası www.visitqatar.com üzerinden içeriklere Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Arapça, Fransızca, İtalyanca, Almanca, Çince, İspanyolca ve Rusça olmak üzere dokuz ayrı dilde erişilebilecek.

Kampanya hakkında görüşlerini ileten Katar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Qatar Airways Group CEO'su Akbar Al Baker; "İnsanları Katar'ın kalbini ve ruhunu keşfetmeye çağırıyoruz. Katar, buraya gelen ailelere daha bütünleşmiş hissettiren, çiftleri birbirine bağlayan ve arkadaşlara daha çok eğlenme fırsatı sunan bir ülke. Yeni küresel kampanyamız işte bu duygulara ve çok daha fazlasına odaklanıyor. Yolu Katar'a düşen tüm misafirlerimizin bu hisleri tecrübe edeceğinden eminiz” dedi.

"Katar'da Daha Fazlasını Hisset” kampanyasında üç ilgi çekici yerli animasyon karakter, bir aileyi Katar'da ülkenin misafirperverliği ve sıcakkanlılığıyla tanıştırdığı aileyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Karakterler şahin Shaheen, Arabistan antilobu Maha ve şahin gagalı kaplumbağa Lulu, Katar'ın ikonik vahşi doğasını temsil ediyor. Karakterler, aileye önderlik ederek onları kozmopolit modernite ile nefes kesen bir coğrafyayı, Arap geleneklerini ve Arap kültürünü harmanlayan Katar'ın kalbinde bir keşfe çıkartıyor.

"Katar'da Daha Fazlasını Hisset" marka platformunun bir parçası olarak 'Futbol Yok.  Kaygı Yok' kampanyasının da 15 Kasım'da başlaması planlanıyor.  İtalya futbolunun efsanesi Andrea Pirlo'nun yer alacağı kampanyada Pirlo'yu Katar'ın sunduğu farklı maceraların tadını çıkarırken izleyeceğiz. Kampanya, İç deniz Khor Al Adaid'in çöllerinde kum sörfünden, İslam Eserleri Müzesinde kültürel doyuma ve Fuwairit Kite Beach Resort'ta uçurtma sörfüne kadar, Katar'da futboldan çok daha fazlası olduğunu göstermeyi hedefliyor.

"Futbol Yok. Kaygı Yok" kampanyası televizyon reklamı, dijital kanallarda ve YouTube, Facebook, Instagram ve Snapchat gibi sosyal medya platformlarında yayınlanacak. 

"Sınırları Aşan Bir Dünyayı Deneyimle" kampanyasını takip eden "Katar'da Daha Fazlasını Hisset", Katar'ın 2030 yılına kadar yılda altı milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlamaya yönelik turizm hedefine hizmet edecek.



Bu Haber 15.11.2022 - 09:30:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.