Katar Turizm açılan yeni otelleri duyurdu

Katar Turizm açılan yeni otelleri duyurdu

Katar’ın konaklama sektörüne yeni oteller ekleniyor. Katar Turizm, aralarında Rixos’un da bulunduğu 3 yeni otelin daha açıldığını duyurdu.


Katar, FIFA Dünya Kupası Katar 2022TM'ye ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, halihazırda geniş olan mülk portföyüne bir dizi yeni otel katıyor. Türk otel markası Rixos da dahil olmak üzere yeni tesisler, ülkenin otellerini ve tesislerini gezginler için zenginleştirecek.

Rixos Gulf Hotel Doha Resort

Kapılarını açan en son otellerden biri de bu yıl içinde açılacak olan Türk otel markası Rixos’un bir parçası olan Rixos Gulf Hotel Doha Resort. Otel, Doha'nın kalbinde yer alan her şey dahil, özel bir sahil tesisi olacak. Otel, konuklarını Basra Denizi'nin ve göz kamaştırıcı Doha siluetinin panoramik manzarasıyla şaşırtacak. Hamad Uluslararası Havaalanı'na ve Msheireb Downtown Doha ve Souq Waqif gibi Katar'ın popüler destinasyonlarına ve eğlence bölgelerine kısa bir mesafede bulunan otel, konaklamanın yanı sıra konuklarına Doha'yı tam anlamıyla deneyimlemeleri imkanı sunuyor.

Rixos'un her şey dahil konseptini yansıtacak Rixos Gulf Doha Resort, zengin yiyecek ve içecek menüleri, eğlence, spor, çocuk aktiviteleri ve birinci sınıf spa deneyimleri ile unutulmaz bir konaklama yaşatacak.

St Regis Katar

The St. Regis Marsa Arabia Island, The Pearl Qatar

Bir diğer yeni otel ise bu yıl açılan The St. Regis Marsa Arabia Island, The Pearl Qatar. Bu yıl açılması planlanan otel, benzersiz müstakil konumuyla Katar'daki diğer otellerden kendini ayırıyor.

The Pearl Qatar’ın kalbinde yer alan The St. Regis Marsa Arabia Island, The Pearl Qatar, tümü geniş balkonlu, zarif bir şekilde döşenmiş 193 otel süitine sahip olacak. Otel ayrıca zengin Katar kültürünü Endülüs dokunuşuyla yansıtan geniş bir sanat eseri koleksiyonuna da ev sahipliği yapacak. Misafirler, yemeklerini mutfak çeşitliliği sunan dünyaca ünlü 10 yeme-içme mekanında yiyebilecekler. Ada aynı zamanda son teknoloji eğlence tesisleri ile dikkat çekici bir sağlıklı yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Fairmınt Katar

Raffles Doha ve Fairmont Doha

Son olarak, merakla beklenen Raffles Doha ve Fairmont Doha yakında konukları ağırlayacak. Lusail City'de bulunan iki otel, Katar'ın en ikonik binalarından birinde olacak. Fairmont Doha'da 361 oda ve süit bulunurken, Raffles Doha'da daimi sakinlere ev sahipliği yapmak için 132 süit ve 49 markalı daire yer alacak.



Bu Haber 01.09.2022 - 09:53:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.