KAPTİD’in yeni başkanı Teyfik Ölmez oldu

KAPTİD’in yeni başkanı Teyfik Ölmez oldu
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) 25. olağan genel kurulunu yaptı.

Olağan genel kurulunu yapan KAPTİD, yeni yönetimini belirledi. Dinler Hotels – Ürgüp'te gerçekleştirilen genel kurula tek listeyle gidilirken mevcut başkan Yakup Dinler aday olmazken, Teyfik Ölmez başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

1- Teyfik Ölmez

2- Dilek Yulaf

3- Cengiz Uzgören

4- Nihat Yılmaz

5- Selami Fener

6- Yusuf Yiğitoğlu

7- Nejat Yıldırım

TÜROFED Üst Kurul Delegeleri ise şu şekilde seçildi:

1- Yakup Dinler

2- Teyfik Ölmez

3- Ragıp Özaltın

4- Dilek Yulaf

5- Cengiz Uzgören

6- Selami Fener

7- Yusuf Yiğitoğlu

Kongre esnasında bir teşekkür konuşması yapan 23. ve 24. Dönem KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, "KAPTİD gibi çok saygın bir STK'da Başkanlık yaptığım 6 yıllık döneminde, özetle 3 şeyi amaçladım: Kapadokya turizmini savunmak, Kapadokya turizmi lehine yerel / ulusal ve uluslararası medyada haberler çıkmasını sağlamak ve en önemlisi Kapadokya ve Kapadokya turizmi aleyhine çıkan her türlü haberin de karşısında olmak" diyerek yeni seçilen Başkan Teyfik Ölmez ve Yönetimine her zaman destek olacağını belirtti.

KAPTİD’in yeni başkanı Teyfik Ölmez ise, "Kapadokya'nın en saygın STK'sı olan KAPTİD'te Başkanlık görevine seçildiğim için çok mutluyum. Yakup Başkan'a ve önceki yönetimlere derneğimizi bugünlere getirdikleri için çok müteşekkirim inşallah bu bayrağı çok daha ileriyle taşıyacağız ve hep birlikte Kapadokya'yı olması gerektiği yerde yani en üst noktada taşımaya hep birlikte devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

kaptid1



Bu Haber 30.03.2021 - 19:22:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.